حمله نظامیان اشغالگر به دفاتر شبکه های خبری در رام الله

شنبه 7 مرداد 1396
12:12
حمله نظامیان اشغالگر به دفاتر شبکه های خبری در رام الله نظامیان رژیم اشغالگر به دفاتر شبکه های خبری در رام الله حمله کردند.

العالمفلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی "معا" به نقل از منابع رسانه ای گزارش داد، نظامیان اشغالگر بامداد امروز (شنبه) به مقر شرکت "پال مدیا" در رام الله، که دفاتر چندین شبکه خبری خارجی و عربی در آن قرار دارد، یورش بردند.
به گفته این منابع، نظامیان اشغالگر با یورش به مقر پال مدیا که دفاتر شبکه های روسیا الیوم، المیادین، المنار و القدس در آنجا قرار دارد، به تخریب محتویات آن پرداختند. 
خبرنگار روسیا الیوم نیز گزارش داد، نظامیان اشغالگر درهای بعضی دفاتر را از جا کنده و به تخریب اثاثیه آن پرداختند؛ ولی هیچ چیزی با خود نبردند. 
به گفته شاهدان، نظامیان اشغالگر با 10 خودروی ارتش این رژیم به دفاتر ساختمان شرکت پال مدیا در خیابان "الارسال" در شهر رام الله یورش برده، و پس از شکست درها وارد دفاتر شدند و به آنها خسارت وارد کردند. 

221

 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی : ایران پاسخ آمریکا را از طریق پاکستان دریافت کرده و در حال بررسی آن است


هشدار سپاه به شناورهای متخلف در تنگه هرمز: امنیت شما در خطر است


بیانیه فوری ارتش جمهوری اسلامی ایران در مورد ورود ناوشکن‌های دشمن به تنگه هرمز


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیاء به آمریکا: از تنگه هرمز دور بمانید


سردار محبی: قدرت سپاه و نیروهای مسلح ما با تکیه بر قدرت الهی پایان‌ناپذیر است


مسکو: "اسرائیل" مانع منطقه عاری از سلاح هسته‌ای در غرب آسیا است


نظریه‌پرداز آمریکایی: جنگ با ایران یک فاجعه عظیم برای آمریکاست


عراقچی: از نقش سازنده اسلام آباد در تعاملات با آمریکا تقدیر می‌کنیم


سفر نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت به "مدینه منوره" در عربستان


روایت فیلم "پزشک آمریکائی” از غزه، در خود آمریکا هالیوود و رسانه های غربی را شوک زده کرد