کشف اسکلت یک نوزاد فرازمینی در کریمه! + فیلم

چهارشنبه 11 مرداد 1396
16:50
کشف اسکلت جمجمه یک پسر ۱۸ ماهه در جزیره کریمه، نشان از سفر موجودات فرازمینی به زمین دارد.

العالم _ گوناگون

باستان شناسان در کریمه حین حفاری های خود، اسکلت یک پسر ۱۸ ماهه را پیدا کردند که جمجمه سر وی با انسان های زمینی متفاوت است.

دانشمندان بنیاد باستان شناسی، متشکل از گروهی دانشمند از روسیه مرکزی، کریمه و شمال آفریقا، به دلیل ساختار غیر معمول این جمجمه به احتمال زیاد آن را متعلق به بیگانگان می دانند.

به گفته متخصصان، این قبر در نزدیکی روستای یاکووکنوو در بخش شرقی شبه جزیره کریمه واقع شده است. تاریخ این روستا به قرن دوم میلادی می رسد.

از سوی دیگر، به عقیده گروه باستان شناسان، چنین تغییر شکل جمجمه ای برای یک قبیله سارتی، که بعدها در کریمه امروزی زندگی می کرد، معمول بوده است. آنها معتقد بودند تغییر شکل در جمجمه نوزدان موجب می شود که آنها یک مرد تهاجمی و یا یک جنگجوی خوب شوند. با این حال، برخی از طرفداران نظریه های “فضانوردان باستانی” وجود چنین جمجمه هایی را حاکی از آن می دانند که بیگانگان یک بار به زمین سفر کرده اند.

منبع: اسپوتنیک

0% ...

آخرین اخبار

تل آویو:هیچ راهی برای محافظت کامل دربرابر پهپادهای حزب‌الله نداریم


شیخ نعیم قاسم: قدردان حمایت خالصانه ایران از مقاومت هستیم


سخنگوی ارتش: دیگر اجازه نخواهیم داد تسلیحات آمریکایی از تنگه هرمز عبور کند


ناوسالار سیاه‌سرانی: تنگه هرمز را به بزرگترین قبرستان آبی تفنگداران آمریکایی تبدیل می‌کنیم


افشای سفر مخفیانهٔ رئیس موساد به امارات در خلال جنگ با ایران


دیدارهای غریب آبادی با همتایانش در حاشیه نشست بریکس


اهدای شمشیر به سفیر ایران در پاسداشت مقاومت ملت در برابر تجاوز آمریکا-اسرائیل


طلا تحت فشار تورم آمریکا سقوط کرد


نرخ تورم سالانه آمریکا به بالاترین سطح از ۲۰۲۳ تاکنون رسید


آژانس بین‌المللی انرژی: جنگ علیه ایران شوک بی‌سابقه‌ای به عرضه نفت وارد کرده است