قتل عام خانوادگی در بلوار فردوس تهران / داماد خشمگین همسر و مادرزنش را کشت

شنبه 14 مرداد 1396
13:39
قتل عام خانوادگی در بلوار فردوس تهران / داماد خشمگین همسر و مادرزنش را کشت ساعت 9:33 امروز فردی در تماس با پلیس از نزاع خانودگی در محله بلوار فردوس غرب تهران خبر داد. با حضور ماموران آنها با مرد میانسال چاقو به دستی روبرو شدند و او را بازداشت کردند. 

العالم - ایران

در بررسی محل درگیری جسد یک زن 39 ساله، یک زن 65 ساله و بدن نیمه جان پیرمرد 65 ساله که مورد اصابت چاقو قرار گرفته بودند، کشف و بلافاصله پیرمرد 65 ساله به بیمارستان منتقل شد.

مرد 40 ساله با اعتراف به قتل همسر و مادرزن و مجروح کردن پدر زنش گفت: پس از ازدواج با همسرم همیشه خانواده او در زندگی ما دخالت می کردند. این دخالت ها باعث شد تا از آنها کینه به دل بگیرم. روز گذشته همسرم به همراه خانواده اش به عروسی پسر دایی اش رفته و شب به خانه بازنگشت. صبح امروز با عصبانیت به خانه پدرزنم رفته و فرزندم را با خود به خانه آوردم. سپس بار دیگر به آنجا رفته و با آنها درگیر شدم. پس از درگیری لفظی با چاقو به آنها حمله کرده و هر سه نفر آنها را زدم.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت