شش نظامی انگلیسی در جنوب افغانستان كشته شدند

چهارشنبه 17 اسفند 1390
13:08
شش نظامی انگلیسی در جنوب افغانستان كشته شدند وزارت دفاع انگليس امروز چهارشنبه در بيانيه اي اعلام كرد: شش نظامي اين كشور در استان هلمند واقع در جنوب افغانستان بر اثر انفجاري كشته شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی العالم به نقل ازآسوشیتدپرس، بر اساس این بیانیه، كشته شدگان این رویداد، در حال گشت زنی بودند. در این رابطه اطلاعات بیشتری منتشر نشده است، اما به نظر می رسد كه این سربازان بر اثر انفجار بمب های كنار جاده كشته شده باشند.

هر چند برخی از مقامات انگلیسی حاضر نشده‌اند این حادثه را تایید کنند و گفته‌اند که آنها ناپدید شده‌اند، اما به نظر می‌رسد که این نظامیان کشته شده باشند.

گفتنی است پس از اهانت نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاه بگرام به ساحت قرآن کریم میزان حملات به نظامیان خارجی افزایش یافته است. برخی از کارشناسان هم بر این باورند که با پایان زمستان، باید منتظر حملات بهاره نیروهای طالبان به نیروهای ناتو و نظامیان دولتی باشیم.

از آغاز سال 2012 میلادی تاكنون 54 تن از نیروهای سازمان پیمان آتلانتیك شمالی(ناتو) در افغانستان شامل 38 آمریكایی و چهار سرباز انگلیسی در حوادث مختلف جان خود را از دست داده اند.

 

0% ...

آخرین اخبار

مرحله دوازدهم عملیات صاعقه ارتش انجام شد


۶ پل در شهرستان خمیر هرمزگان مورد حمله دشمن قرار گرفت


«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد