واکنش سعودی‌ها به طرح «بیکینی-2030» بن‌سلمان!

شنبه 21 مرداد 1396
01:14
واکنش سعودی‌ها به طرح «بیکینی-2030» بن‌سلمان! گزارش روزنامۀ انگلیسی تایمز که در آن گفته شده بود محمد بن سلمان، ولی عهد عربستان، قصد دارد در راستای طرح موسوم به «چشم انداز 2030»، مناطقی در سواحل دریای سرخ ایجاد کند که در آن زنان بتوانند با بیکینی تفریح کنند، جنجال گسترده ای در جامعۀ سعودی ایجاد کرده است.

العالم – عربستان

گزارش هایی مانند آنچه در روزنامۀ انگلیسی آمده، در درون جامعۀ محافظه کار عربستان و نیز خارج آن جنجال ساز شده است. زیرا رسانه های غربی اعلام کرده اند برنامه های محمد بن سلمان برای ترویج گردشگری در سواحل دریای سرخ دربردارندۀ طرح هایی است که با پوشش سخت گیرانۀ زنان در عربستان کاملا مغایرت دارد.

در پی انتشار این گزارش ها، بسیاری از کاربران سعودی در شبکه های اجتماعی از مسئولان عربستان خواسته اند به جای صدور اجازۀ استفاده از بیکینی در سواحل کشور، آزادی های بیشتری – مانند حق رانندگی - به زنان سعودی بدهند.

برخی دیگر نیز تأکید کرده اند که طرح های مسئولان سعودی برای آزاد کردن بیکینی در برخی مناطق، اهانت به زنان سعودی است که هنوز نتوانسته اند حقوق اساسی خود را مانند آزادی رفت و آمد و حق رانندگی، به دست آورند.

0% ...

آخرین اخبار

«مقاومت اسلامی عراق» جایزه ۱۰ میلیون دلاری برای کشتن ترامپ تعیین کرد


سنتکام مدعی ورود نیروهایش به یک نفتکش و بازرسی آن در خلیج عمان شد


اربیل عراق در تاریکی فرو رفت


سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟