اظهارات لاوروف در باره خطر تروریسم در لیبی

دوشنبه 23 مرداد 1396
18:19
اظهارات لاوروف در باره خطر تروریسم در لیبی سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در گفتگو با خلیفه حفتر فرمانده تشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی در مسکو از این که همچنان لیبی با خطر تروریسم دست و پنجه نرم می کند ابراز تاسف کرد. 

به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، لاوروف در این دیدار که به طور زنده از این شبکه پخش شد گفت: متاسفانه هنوز لیبی اوضاع دشواری دارد به طوری که هنوز خطر تروریسم در این کشور مهار نشده است.

وی افزود : ولی ما از تلاش هایی که به منظور غلبه بر این خطر صورت می گیرد حمایت می کنیم. ما همچنین فعالانه از تمایل برای فعال کردن روند سیاسی در لیبی و بازسازی نهادهای حکومتی در این کشور حمایت می کنیم.

لاوروف بیان کرد : سازمان ملل متحد نماینده جدیدی در لیبی تعیین کرده است و ما منتظر سفر او به مسکو هستیم. از  نظر ما در بخش سیاسی بسیار مهم است که میانجی گری ها در لیبی حول محور سازمان ملل دور بزند.

وزیر امور خارجه روسیه گفت : همچنین از نظر ما میانجی گری ها نباید در جهت تحمیل راه حل های از قبل آماده شده پیش برود بلکه باید به ایجاد شرایط مناسب برای گفتگو بین شخصیت های اصلی در لیبی کمک کند به طوری که این گفتگوها آینده کشور لیبی را رقم بزند.

لاوروف افزود : ما از تلاش هایی که با حضور شما و آقای فائز السراج برای دستیابی به توافقی راضی کننده برای همه طرف ها درباره بهترین راه اجرای توافقنامه الصخیرات صورت می گیرد مطلع هستیم. 

خلیفه حفتر فرمانده تشکیلات موسوم به ارتش ملی لیبی نیز در  این دیدار ضمن تاکید بر تمایل خود برای تقویت روابط با روسیه و همکاری در همه زمینه ها گفت: ما به تقویت شراکت با روسیه که روابطی تاریخی با لیبی داشته است علاقه مند هستیم... ارتش ملی لیبی سه سال به رغم تحریم تسلیحاتی ظالمانه در لیبی جنگیده است در حالی که تروریست هایی که در مقابل آن قرار دارند بی وقفه از پول و سلاح بهره مند شده اند.

حفتر افزود : این تلاش ها اخیرا به اعلام آزادسازی شهر بنغازی از سیطره گروه های تروریستی و سیطره ارتش لیبی بر میدان ها و تاسیسات نفتی و پایگاه های نظامی مهم در کشور و 90 درصد مساحت کشور منجر شد.

وی گفت : ما مصمم هستیم این روند را ادامه دهیم تا لیبی کنترل کامل لیبی را به دست بگیرد و امنیت و ثبات در کشور برقرار شود. ما همچنین به درخواست کشورهای دوست، به روند سیاسی در لیبی پیوستیم که این روند با دیدار با آقای السراج در ابوظبی در اوایل ماه مه امسال آغاز شد. 

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد