سخنگوی جريان صدر عراق: سلاح در انحصار دولت باشد

سه شنبه 24 مرداد 1396
06:03
سخنگوی جريان صدر عراق: سلاح در انحصار دولت باشد سخنگوی جریان صدر عراق گفت: باید سلاح در عراق در انحصار دولت این کشور باشد و گروههای مسلح در نیروهای دولتی ادغام شوند.

به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی،صلاح العبیدی در گفتگو با این شبکه گفت: باید سلاح در عراق در انحصار دولت این کشور و نه هیچ طرف دیگری باشد و همه گروه های مسلح در سیطره دولت باشند. باید ساختار نظامی و امنیتی حفظ شود به طور که این ساختار درباره ساعات کاری و فعالیت اداری و نظامی است. هر طرفی که می خواهد این ساختار را داشته باشد، باید در نیروهای امنیتی ادغام شود.
وی افزود: همکاری با کشورهای همسایه برای مقابله با چالش های امنیتی بسیار مفید است. هنوز عناصر داعش(گروهک تکفیری صهیونیستی داعش) در نقاطی از عراق حضور دارند و هنوز ده تا پانزده درصد از اراضی این کشور آزاد نشده است و باید آزاد شود. حتی اگر همه مناطق عراق آزاد شود، شبکه های داعش تلاش خواهند کرد در مناطق آزاد شده و غیره بار دیگر فعالیت خود را آغاز کنند. همکاری با کشورهای منطقه برای مقابله با داعش منافع زیادی به همراه دارد.
وی بیان داشت: این امید وجود دارد که پس از شکست داعش از شدت فرقه گرایی در عراق کاسته شود. همه از آتش فرقه گرایی آسیب دیده اند و نمی خواهند دوباره بار دیگر از این آتش آسیب ببینند.

0% ...

آخرین اخبار

اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است


راهپیمایی فلسطینی ها در غزه در محکومیت قانون اعدام اسرا


ترکیه خواستار تعلیق عضویت اسرائیل در سازمان ملل شد