داعش هدف بعدی خود در اروپا را اعلام کرد

جمعه 27 مرداد 1396
23:38
داعش هدف بعدی خود در اروپا را اعلام کرد گروه تروریستی داعش هدف بعدی حملات خود در اروپا را اعلام کرد.

العالم - اروپا

عناصر داعش نقشه های خود برای حمله تروریستی جدید و هدف آینده خود در اروپا را اعلام کردند. شبکه " Shot " در سایت تلگرام تصویر "کولوسئوم" را درحال سوختن در شعله های آتش منتشر کرد.

کولوسئوم بزرگترین تماشاخانه در امپراتوری روم بوده که ظرفیتی بین ۵۰۰۰۰ تا ۸۰۰۰۰ نفر و ۸۰ درب ورودی داشته است. ساخت کولوسئوم توسط وسپاسیان بین سالهای ۶۹ تا ۷۰ میلادی پایه‌گذاری شد و یکی از عجایب هفت گانه جدید به شمار می رود.

بر اساس گزارش روسیا الیوم، در زیر تصویر یاد شده در سایت تلگرام نوشته شده است: همه گمان می کنند که این امر (سوختن کولوسئوم در شعله های آتش) روی نخواهد داد اما ما بزودی آن را اجرا می کنیم.

این تهدید نشان می دهد که داعش وعده حمله تروریستی جدیدی در ایتالیا می دهد.

شهر بارسلون اسپانیا تازه ترین محل حمله گروه تروریستی داعش بود. در حمله داعش به خیابان توریستی "لارامبلا" در بارسلون دستکم 13 نفر کشته و 100 نفر دیگر زخمی شدند. یکی از عناصر داعش با یک کامیونت به تجمع افراد در این خیابان حمله کرد.

حادثه مشابهی نیز در ساحل کامبریلس در جنوب بارسلون روی داد که شش عابر پیاده و یک پلیس زخمی شدند. پلیس سپس به سمت خودرو تیراندازی و آن را متوقف کرد.

6

0% ...

آخرین اخبار

پخش تصاویر شکسته شدن محاصرهٔ دریایی آمریکا


سرلشکر عبداللهی: ارتش مقتدر تا پای جان از ایران دفاع می‌کند


هلندی‌ها رایزنی تعلیق تجارت اتحادیه اروپا با اسرائیل را در دستور کار قرار دادند


پزشکیان: باید به طرف مقابل تفهیم شود که ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم


صلیب سرخ لبنان: اولویت خارج کردن پیکر شهدا از زیر آوارها است


آتش سوزی در بزرگترین ناو آمریکا؛ سه نظامی زخمی شدند


برگزاری راهپیمایی سکوت در لاهه برای محکومیت حمله به دبستان میناب


حزب الله: دست رزمندگان مقاومت روی ماشه است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: آمادگی ایستادگی در برابر هر گونه تحرکات زمینی دشمن را داریم


آژانس بین‌المللی انرژی: جبران کاهش تولید خاورمیانه دو سال طول خواهد کشید