عبادت در زندان‌های بحرین ممنوع است!

عبادت در زندان‌های بحرین ممنوع است!
دوشنبه 30 مرداد 1396 - 18:04

مقامات وزارت کشور بحرین برای توجیه اقدام خود در بازداشتن زندانیان شیعه از به جا آوردن عبادت و فرائض دینی، ادعا کردند که انجام شعائر دینی "قوانین ایمنی" در زندان را نقض می کند!

العالم ـ بحرین

این ادعا در حالی مطرح می شود که حقوقدانان تاکید دارند، طبق قوانین زندانها در بحرین، زندانیان می توانند به آیین ها و مناسک دینی خود عمل کنند و مدیران زندانها قوانین را زیرپاگذاشته اند.

وزارت کشور آمریکا نیز تاکید کرد که بازداشت شدگان شیعه در بحرین از انجام مناسک دینی خود منع شده اند و مقامات دولتی بحرین اقدام خود را اینگونه توجیه می کنند که زندانیان برای شرکت در مراسم دینی تجمعات گسترده ای برپا می کنند.

وزارت کشور بحرین بازداشت شدگان در زندان حوض الجاف و نیز زندان مرکزی جو را از انجام آیین های دینی خود باز می دارند و تهدید می کنند که آنها را به شدت مجازات خواهند کرد. همچنین برخی روحانیون و زندانیان نیز در معرض بدرفتاری و شکنجه و حبس انفرادی قرار دارند.

210

دسته بندی ها :

آخرین اخبار

حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق روستایی شمال یمن


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس به ریاست الحیه با رئیس دستگاه اطلاعات مصر


دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره: حمله به مدرسه میناب نقض صریح حقوق بین‌الملل است


نشان فداکاری به خانواده شهید صحرایی با حضور سرلشکر حاتمی اهدا شد


پیام دبیر شورای‌ عالی امنیت ملی به محضر فرماندهی معظم کل قوا


جایزه ۳۰ هزار دلاری برای دستگیری یا هلاکت هر سرباز متجاوز آمریکایی


پزشکیان: مسئولیت‌پذیری و خدمت به کشور را به فرزندان ایران بیاموزید


قالیباف: ما در بعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شدیم


مجلس در پی سازوکار قانونی برای تأمین امنیت تنگه هرمز


بانوی دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان