انتقاد بنیانگذار وبگاه ویکی لیکس از شبکه العربیه

انتقاد بنیانگذار وبگاه ویکی لیکس از شبکه العربیه
سه شنبه 31 مرداد 1396 - 18:25

بنیانگذار رسانه اینترنتی افشاگر ‏ویکی لیکس از اخبار دروغین و جعلی شبکه العربیه درباره بحران با قطر انتقاد کرد.

العالم ـ آسیا

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، جولین اسانژ بنیانگذار ویکیلیکس در شبکه ارتباط اجتماعی "تویتر" نوشت: سایت العربیه با انتشار مقاله ای در تاریخ 21 آگوست جاری اطلاعات نادرستی از روزنامه دیلی تلگراف نقل کرده است مبنی بر اینکه موسس وبگاه ویکیلیکس پیشتر تصریح کرده که 7 نامه درباره قطر در اختیار دارد و تاکنون 5 تا از آنها را منتشر کرده است.

وی که توئیت خود را با تصویری از این مقاله همراه کرده است، افزود: در این مقاله آمده است که سایت ویکیلیکس پس از مذاکره با قطر از انتشار دیگر نامه ها خودداری کرد و در مقابل این کار مبلغ هنگفتی را درخواست کرد تا این نامه ها را که حاوی اطلاعات خطرناکی درباره دیدار با مسئولان اسراییلی و امریکایی و تحریک علیه مصر و ملت آن است، منتشر نکند.

اسانژ در توئیت خود تاکید کرد که شبکه العربیه که مقرش در امارات است، با ادامه اختلافات میان امارات و قطر، به طور فزاینده اطلاعاتی دروغین و جعلی منتشر می کند.

210

آخرین اخبار

واکنش مشاور سخنگوی وزارت خارجه به تحریم برخی مقامات عراق و جریان مقاومت از سوی آمریکا


حضور ۷ هزار زائر و کارگزار ایرانی در مکه مکرمه تا صبح امروز


اعتراف ترامپ به هدف قرار گرفتن ناوشکن های آمریکائی توسط نیروی دریایی ایران


پیام رئیس مجلس شورای اسلامی در چهلمین روز شهادت سردار ابراهیم‌زاده


گفت‌وگوی تلفنی پاکستان و قطر برای کاهش تنش‌ها در غرب آسیا


نشست سبو؛ گام تازه "آسه‌آن" برای مدیریت بحرانهای منطقه ای وجهان


حمایت مسکو از تصمیم پکن مبنی بر رد تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران


ایران حمله رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت را به شدت محکوم کرد


نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش