آزادسازی تلعفر زیاد طول نمی‌کشد

جمعه 3 شهريور 1396
16:34
آزادسازی تلعفر زیاد طول نمی‌کشد هادی العامری از فرماندهان بسیج مردمی عراق، پیش بینی کرد که نبرد آزادسازی تلعفر زیاد طول نکشد.

العالم - عراق

 هادی العامری در مصاحبه با شبکه العالم تاکید کرد: پس از فرار تروریستهای داعش به مرکز تلعفر، نیروهای عراقی برای ورود به مرکز این شهر در آمادگی کامل به سر می برند.

العامری گفت: پیشروی خوبی بر اساس برنامه مشخص شده داشتیم. امیدواریم سرعت این عملیات در همین سطح حفظ شود و پیش بینی می کنیم ان شاء الله عملیات آزادسازی سریع باشد. ما برای بدترین احتمالات آمادگی داریم و احتمال می دهیم دشمن که تا این لحظه هیچ عملیاتی را انجام نداده است به داخل این شهر عقب نشینی کند. پیش بینی می کنیم دشمن بخواهد در داخل شهر بجنگد و ما این مسائل را به طور کامل در نظر گرفته ایم اما محورهای متعددی وجود دارد و فکر می کنم دشمن نمی تواند در تلعفر زیاد مقاومت کند. ما چندین تجربه مشابه داریم و با توجه به مشارکت بسیج مردمی با برادرانمان در ارتش، پلیس فدرال و نیروهای مبارزه با تروریسم، پیروزی خیلی زود و با کمترین تلفات به دست خواهد آمد.

وی افزود: هماهنگی بسیار خوبی بین نیروها وجود دارد و این اولین بار نیست که ما در کنار ارتش یا پلیس فدرال یا برادرانمان در مبارزه با تروریسم می جنگیم. ما در جنگهای طولانی و متعدد در کنار هم جنگیده ایم. هماهنگی و تفاهم بسیار خوبی بین ما وجود دارد.

0% ...

آخرین اخبار

صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت