یافتن گور جمعی شیعیان در «موصل» با 500 جنازه

شنبه 4 شهريور 1396
11:42
یافتن گور جمعی شیعیان در «موصل» با 500 جنازه نیروهای امنیتی عراق دو گور جمعی با 500 جسد از زندانیان «بادوش» شهر موصل را که توسط تروریست ها اعدام شده بودند، کشف کردند.

العالم - عراق

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، شاخه رسانه ای مقاومت موسوم به الاعلام الحربی از کشف دو گور جمعی در این کشور خبر داد.

نیروهای تفحص عراق دو گور جمعی شامل جسد 500 زندانی «بادوش» در شهر موصل واقع در استان نینوا را که توسط تروریست های داعش اعدام شده اند، کشف کردند.

یکی از این گورها شامل 30 جسد بود و 470 جسد دیگر هم در گور دیگری دفن شده بودند.

قربانیان از زندانیان زندان «بادوش» واقع در 25 کیلومتری غرب موصل هستند که داعش سه سال پیش آنها را از زندان خارج کرد و با جدا کردن شیعیان از اهل تسنن، آنها را به ضرب گلوله در چند کیلومتری بادوش، در صحرا، اعدام کرد.

زندان بادوش، بزرگترین زندان استان نینوی و دومین زندان بزرگ عراق پس از «ابوغریب» واقع در غرب بغداد است. داعش در تابستان 2014، زندان بادوش را تحت کنترل خود درآورده بود.

بعد از جنایت اسپایکر که طی آن 1700 دانشجوی افسری در استان «صلاح الدین» اعدام شدند، کشتار جمعی شیعیان زندان بادوش، به عنوان دومین جنایت بزرگ تکفیری‌ها در عراق، ثبت شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اطلاعیه شماره ۵۱/ ضربات سهمگین هوافضای سپاه به آمریکا در اردن و اربیل


۱۴ کشته و ۲۴ زخمی در بمب‌گذاری انتحاری در شمال غربی پاکستان


چگونه شهرک‌سازی، نقشه جغرافیایی جنین را تغییر داد و واقعیتی جدید بر زمین رقم زد؟


استراتژی جدید صنعا برای خنثی‌سازی محاصره عربستان و تغییر ژئوپلیتیک معادلات دریایی+فیلم


ضربات سپاه به انبار تجهیزات و برج مراقبت آمریکایی‌ها


دیدار عراقچی و لاوروف در حاشیه اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای


سپاه به مردم منطقه: فورا از مخفیگاه نظامیان آمریکایی فاصله بگیرید


سپاه پاسداران: ساختمان باقی‌مانده از شرکت آمازون منهدم شد


فصل تازه همکاری‌های فرهنگی تهران–سئول در آستانه ثبت‌جهانی الموت


روزنامه آتلانتیک ماجراجویی در ایران را نقطه پایان ترامپ دانست