محمد علی الحوثی: برای مقابله با جنایت سعودی ها به سازمان ملل متکی نیستیم

يکشنبه 5 شهريور 1396
04:12
محمد علی الحوثی: برای مقابله با جنایت سعودی ها به سازمان ملل متکی نیستیم محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلابی یمن تاکید کرد که برای احقاق حق خودمان به سازمان ملل اتکا نداریم، بلکه به حق تعالی و مبارزه نیروهای انقلابی متکی هستیم.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم محمد علی الحوثی در جریان بازدید از نیروهای ارتش و کمیته های مردمی در جبهه های نهم از ایستادگی این نیروها در مقابل دشمن سعودی آمریکایی قدردانی کرد.

وی با اشاره به جنایت دردآور روز جمعه هواپیماهای سعودی در بمباران مناطق مسکونی در منطقه فج عطان در جنوب صنعا و به شهادت رساندن عده ای از مردم بیگناه تاکید کرد که نیروهای قهرمان یمنی با پیروزی بر دشمن انتقام خون افراد بیگناه را خواهند گرفت.

یادآور می شود در بمباران روز جمعه فج عطان توسط جنگند های سعودی دو منزل که دست کم شش خانواده در آن زندگی می کردند، ویران شد و 5 کودک از یک خانواده شهید شدند.

تنها دو روز پیش از این جنایت، ائتلاف سعودی جنایت دیگری در شهر ارحب در نزدیکی پایتخت یمن مرتکب شد و در نتیجه آن ده ها نفر قربانی شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران


نماینده کنگره آمریکا: جنگ ترامپ علیه ایران غیرقانونی است


سخنگوی ارتش: بانک اهداف و تجهیزاتمان به‌روز شده است


امارات از اوپک و اوپک‌پلاس خارج می‌شود


عبور از تنگه هرمز پس از پایان جنگ با قوانین ایران


سفر رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به ایران