گفت‌وگوی ظریف و لاوروف درباره برجام

پنج‌شنبه 9 شهريور 1396
23:11
گفت‌وگوی ظریف و لاوروف درباره برجام سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه و محمد جواد ظریف وزیر خارجه ایران روز پنجشنبه درباره مسائل مختلف گفت‌وگو کردند. 

العالم - اروپا

در بیانیه‌ ای که وزارت خارجه روسیه منتشر کرده، آمده است که ظریف در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه روسیه، با وی درباره مسائل مختلف دوجانبه و موضوعات منطقه‌ ای، از جمله اجرای تواقق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

روسیه از جمله کشورهای گروه 1+5 است که از سال 2015 به توافقی با تهران برای حل و فصل یک دهه تنش بر سر مسائل درباره برنامه هسته‌ای دست یافته است.

مسکو در هفته‌ های گذشته بارها از رویکرد غیرسازنده دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا که در حال تنش‌آفرینی بر سر این توافق هسته‌ای است ،انتقاد کرده است.

«سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر خارجه روسیه چند روز پیش دولت آمریکا را از اتخاذ هر گونه تصمیم‌های یکجانبه در خصوص برجام برحذر داشت. وی گفت، اقدامات دولت ترامپ، نه تنها روح برجام، بلکه متن آن را تضعیف می‌کند.

وزارت امور خارجه روسیه، در بیانیه روز پنجشنبه خاطرنشان کرد ظریف و لاوروف درباره حل و فصل مسائل سوریه بر اساس توافق های حاصل‌ شده در چارچوب مذاکرات آستانه نیز رایزنی کرده‌اند. 

منبع : فارس

215

 

0% ...

آخرین اخبار

آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد


دستگیری دو مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی در ارومیه


گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم


سپاه: یک فروند پهپاد MQ1 آمریکا با پدافند نوین ما منهدم شد


آشوب در پاریس پس از قهرمانی پاری‌سن‌ژرمن در لیگ قهرمانان اروپا + فیلم


محمد نزال: اتحادیه اروپا باید از تصمیم اعمال تحریم‌ علیه مقاومت فلسطین صرف نظر کند


وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد