10 سال حبس؛حکم آل خلیفه علیه نماینده بحرینی

جمعه 10 شهريور 1396
14:45
10 سال حبس؛حکم آل خلیفه علیه نماینده بحرینی دادگاه آل خلیفه، شیخ «حسن عیسی» نماینده سابق پارلمان بحرین را به 10 سال زندان محکوم کرد.

العالم - بحرین

شورای بین المللی حمایت از محاکمه عادلانه و حقوق بشر در صفحه توییتر خود از اقدام ضدانسانی جدید رژیم آل خلیفه پرده برداشت.

این شورا در صفجه توییتر خود نوشت: حکومت بحرین، شیخ «حسن عیسی» نماینده سابق پارلمان این کشور را به 10 سال زندان محکوم کرده است.

این شورا همچنین تصریح کرد: شیخ حسن عیسی بیش از 700 روز است که در زندان انفرادی آل خلیفه محبوس و بازداشت است.

دادگاه بحرین پیش از این شیح حسن عیسی را به حمایت از یک گروه تروریستی متهم کرده که در سال 2015 عملیات این گروه در منطقه «ستره» بحرین به کشته و زخمی شدن 6 نفر منجر شده است.

شیخ حسن عیسی در ماه آگوست سال 2015 از سوی رژیم آل خلیفه بازداشت و از دسترسی به خانواده و وکیل نیز محروم بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

آشفتگی رژیم اسرائیل پس از اعلام آتش بس در لبنان


انصارالله یمن: پیروزی لبنان و تحمیل آتش بس، ثمره وحدت جبهه‌ها است


استقبال ایران از آتش‌بس در لبنان


پزشکیان: ایران به دنبال صلح، ثبات و روابط برادرانه در منطقه است


قالیباف: آتش‌بس در لبنان نتیجه ایستادگی حزب‌الله و اتحاد محور مقاومت بود


تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است