یخچالی که به حرف شما گوش می‌دهد! +تصاویر

يکشنبه 12 شهريور 1396
05:26
یخچالی که به حرف شما گوش می‌دهد! +تصاویر به تازگی یک روبو-یخچال طراحی شده که وقتی صدا زده می‌شود به سمت صدا رفته و خدمت رسانی می‌کند. این ربات قادر است برای کاربران، نوشیدنی سرو کرده و حتی ظروف کثیف را انبار کرده و به برای تمیز شدن به آشپزخانه ببرد.

العالم - گوناگون

روبو-یخچال جدید شرکت "پاناسونیک" در کنفرانس "IFA" برلین رونمایی شد.

این روبو-یخچال فضای آشپزخانه را درک و شناسایی کرده، مسیر خود را به صورت هوشمند انتخاب می‌کند و اجسام مختلف را در مسیر حرکت خود تشخیص می‌دهد تا برخوردی با آنها نداشته باشد.

به گفته طراحان، این روبو-یخچال اجسام را تا فاصله 15 سانتی‌متری خود تشخیص می‌دهد. بنابراین دیگر نگران بچه‌ها یا حیوانات خانگی خود نخواهید بود.

این یخچال سفید ساده به دستورات صوتی واکنش نشان می‌دهد؛ برای مثال وقتی آن را صدا بزنید به اتاق نشیمن می‌آید و با دستور شما به آشپزخانه بازمی‌گردد.

همراه با انبار کردن و در اختیار گذاشتن غذا و نوشیدنی، می‌تواند ظروف کثیف را به سینک یا ماشین ظرفشویی برگرداند.

این روبو-یخچال در حال حاضر یک نمونه اولیه است اما "پاناسونیک" ادعا کرده که این ربات تا پنج یا شش سال آتی در دسترس خواهد بود.

منبع : isna

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت