برای حل بحران سوریه..

لاوروف: مخالفان اسد از آسمان به زمین بیایند!

شنبه 11 شهريور 1396
21:53
لاوروف: مخالفان اسد از آسمان به زمین بیایند! وزرای خارجه روسیه، کویت، امارات و قطر درباره بحران قطر و روند صلح در سوریه بحث و تبادل نظر کردند.

العالم – سوریه

سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه بر حمایت کشورش از میان‌جیگری کویت برای حل بحران قطر و  کشورهای عربی تاکید کرد.

به گفته منابع خبری آگاه، لاوروف تاکید کرده است که کشورش خواهان حل و فصل مسالمت آمیز بحران سوریه و نشستن دولت سوریه و معارضان در پشت میز مذاکره است.

براساس این گزارش لاوروف خاطرنشان کرد که برای تحقق راه حل سیاسی در سوریه یک شرط ضروری وجود دارد و رسیدن دولت و مخالفان به توافق بدون تحقق این "شرط" امکان پذیر نیست؛ شرطی که یک تحلیل‌گر سیاسی از آن به عنوان "از آسمان به زمین آمدن مخالفان!" یاد کرده است.

وزیر خارجه روسیه در سخنان خود تصریح کرد که معارضان باید رفتاری واقعگرایانه داشته باشند و از اتخاذ مواضع متناقض مصوبه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره بحران سوریه اجتناب کنند؛ شوارای امنیت سازمان ملل متحد تصویب کرده است که سوری ها خودشان سرنوشت خود را ترسیم کنند.

به گفته لاوروف این مصوربه شورای امنیت سازمان ملل متحد هیچ پیش شرطی ندارد.

این بدان معناست که مخالفان سوریه اگر به تعیین پیش شرط "کنار رفتن بشار اسد از قدرت" برای آغاز گفت وگوها با دولت سوریه اصرار ورزند، همچان در "آسمان" و در دنیای غیرواقعی باقی خواهند ماند.

213

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد


پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است


رهبر جریان صدر جدایی گروه «سرایا السلام» از این جریان را اعلام کرد


اظهارات مقام کره جنوبی درباره حمله به یک کشتی این کشور در خلیج فارس


رایزنی باقری با مشاور امنیت ملی سوئیس در مسکو