پوتین: شکست سنگین داعش، فقط در دیرالزور ممکن است

سه شنبه 14 شهريور 1396
13:31
پوتین: شکست سنگین داعش، فقط در دیرالزور ممکن است رئیس جمهور روسیه تأکید کرد، سخن گفتن از شکست سنگین داعش، فقط پس از شکست این گروه تروریستی در شهر دیرالزور سوریه ممکن است. 

العالم - سوریه
"ولادیمیر پوتین" روز سه شنبه در حاشیه نشست بریکس، به خبرنگاران در چین گفت: اوضاع سوریه به نفع نیروهای دولت در حال تحول است، و کشورهای عضو بریکس آماده هستند به بهبود اوضاع انسانی سوریه کمک کنند.

پوتین خاطرنشان کرد: تحول قابل ملاحظه ای در سوریه به نفع نیروهای دولت وجود دارد. شما می دانید مناطق تحت کنترل نیروهای سوریه چندین برابر شده و عملیات همچنان ادامه دارد. 
نیروهای ارتش سوریه و همپیمانانشان، پس از آزادسازی منطقه "المجبل"، اکنون در آستانه رو در رو شدن با محاصره کنندگان شهر دیرالزور هستند، و ارتش سوریه اکنون در 3 کیلومتری شهر دیرالزور قرار دارد.
نیروهای سوری و همپیمان دیشب منطقه المجبل را از دست تروریستها آزاد کردند و به شکست محاصره دیرالزور نزدیکتر شدند. 
ستاد اطلاع رسانی جنگ در سوریه نیز تصاویری را از هدف قرار دادن عناصر گروه تروریستی داعش هنگام فرار از پایگاه 137 در حومه غربی دیرالزور منتشر کرد. 

0% ...

آخرین اخبار

موافقت کابینه رژیم صهیونیستی با به رسمیت شناختن «کشتار ارامنه»


مراسم عزاداری عاشورای حسینی(ع) در بوداپست برگزار شد


انتقاد واتیکان از استانداردهای دوگانه اتحادیه اروپا در قبال جنگ‌ها و تحریم‌ها


پزشکیان: برخی جریان‌ها در داخل و خارج به دنبال برهم زدن وحدت ملی و توافق‌های اخیر هستند


رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد


دیدار عراقچی با رئیس پارلمان عراق


ولایتی: حزب الله حافظ حقیقی استقلال لبنان است


قالیباف: با جدیت پیگیر خاتمه جنگ در لبنان هستیم/نبیه بری: تلاش دشمن اقدام علیه حاکمیت لبنان است


بازداشت ۴۷ متهم از میان نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد


تجمع مخالفان «توافق چارچوب» در برابر کاخ ریاست جمهوری لبنان