در دیدار با عراقچی؛

رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد

يکشنبه 7 تير 1405
18:34
رئیس جمهور عراق بر حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تاکید کرد رئیس‌جمهور عراق در دیدار با وزیر امور خارجه ایران بر ضرورت حفظ حاکمیت کشورها و کمک به حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک تأکید کرد.

العالم - ایران - سیاسی

به گزارش وب‌سایت دفتر ریاست‌جمهوری عراق، «نزار آمیدی» رئیس جمهور این کشور امروز (یکشنبه) در کاخ بغداد میزبان «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و هیأت همراه او بود.

در این دیدار اوضاع منطقه‌ای و بین‌المللی، تحولات منطقه و ضرورت دور نگه داشتن منطقه از تنش‌های بیشتر و نیز توافق اخیر بین جمهوری اسلامی ایران و آمریکا درباره توقف جنگ، بررسی شد.

رئیس جمهور عراق در این دیدار بر ضرورت گفت‌وگو برای ایجاد محیطی باثبات‌تر و دستیابی به تفاهم‌های پایدار درباره مسائل اختلافی و تأمین ثبات و امنیت تأکید کرد.

آمیدی افزود که عراق از هر اقدامی برای تقویت صلح منطقه‌ای، حفظ حاکمیت کشورها و کمک به حل‌وفصل اختلافات به روش‌های دیپلماتیک به دور از هر گونه تنش و استفاده از زور، حمایت می‌کند.

عراقچی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از مواضع عراق و تلاش آن برای مهار بحران‌ها و رفع اختلافات بر علاقه‌مندی کشورش برای تداوم هماهنگی و مشورت مشترک و فراهم کردن زمینه همکاری و تفاهم در مورد مسائل و تحولات جاری تأکید کرد.

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز برای سفری رسمی وارد بغداد شد.

رایزنی در مورد مسائل منطقه و روابط دو جانبه، و همچنین هماهنگی‌های لازم برای برگزاری با شکوه مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی در خاک عراق که قرار است هفدهم تیرماه برگزار شود، در دستور کار وزیر امور خارجه قرار دارد.

عراقچی صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه بغداد با حضور در محل یادبود فرماندهان شهید مقاومت، یاد شهید سردار قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی مهندس را بزرگداشت.

0% ...

آخرین اخبار

غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم


گزارش العالم از جزئیات حادثه امنیتی در جنوب لبنان +فیلم


حشد الشعبی: تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به درخواست دولت در عراق انجام می‌شود