آمریکایی ها فرماندهان داعش را از دیرالزور فراری دادند

پنج‌شنبه 16 شهريور 1396
22:59
آمریکایی ها فرماندهان داعش را از دیرالزور فراری دادند یک منبع دیپلماتیک و نظامی در سوریه اعلام کرد که نیروی هوایی آمریکا در ماه آگوست، 20 تن از فرماندهان داعش را از شهر «دیرالزور» خارج کرده است.

العالم - سوریه

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از این منبع که نام وی فاش نشده گزارش کرد: «در میان اقدامات موفقیت‌آمیز ارتش دولت سوریه در بخش شرقی این کشور در اواخر ماه آگوست، شماری از فرماندهان میدانی تحت حمایت نیروهای ویژه آمریکا، خیلی فوری از دیرالزور به مناطق امن‌تر خارج شدند تا از تجربه‌ آنها در جهات دیگر استفاده شود».

این منبع افزود در 26 آگوست «یک بالگرد نیروی هوایی آمریکا» شب هنگام ، 2 فرمانده میدانی با اصالت اروپایی را به همراه اعضای خانواده‌هایشان از منطقه‌ای در شمال غربی دیرالزور خارج کردند.

بنا بر آمار و ارقام، دو روز بعد، بالگردهای آمریکا 20 فرمانده میدانی داعش و شبه نظامیان نزدیک به آنها را از منطقه‌ای در جنوب شرقی شهر دیرالزور به سمت شمال سوریه منتقل کردند.

پیش از این یک منبع از نیروهای دفاعی سوریه روز پنجشنبه (امروز) در گفت‌وگو با خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گفت مهندسان نظامی سوریه، مسیر تدارکات در غرب «دیرالزور» را به طور کامل مین‌روبی کردند.

محاصره سه ساله شهر دیرالزور این هفته در عملیات ارتش سوریه و متحدانش شکسته شد.

منبع مورد استناد اسپوتنیک گفت: «جاده، امن شده است. مهندسان نظامی بخشی از جاده‌ در ورودی شهر را مین روبی کردند».

0% ...

آخرین اخبار

2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد+فیلم


بقایی : ترمیم زیست‌بوم دریایی تنگه هرمزباید بخشی از ترتیبات مدیریت آتی آن باشد


وزیر خارجه پیشین لبنان از استانداردهای دوگانه دولت در برخورد با مقاومت انتقاد کرد


سخنگوی کاخ سفید برکنار شد


النجباء: «انحصار سلاح» دسیسه آمریکا و برای خلع سلاح مقاومت است


نهاد مدیریت آبراه خلیج‌فارس: تنگه هرمز همچنان مسدود است


پس‌لرزه‌های جنگ علیه ایران؛ واشنگتن مناطق نفتی خلیج مکزیک را به حراج گذاشت


استاندارد دوگانه غرب در حقوق بشر؛ بیانیه اتحادیه اروپا علیه ایران


مقام سازمان ملل: خشونت شهرک‌نشینان اسراییلی به سطوح بی‌سابقه‌ای رسیده است+ فیلم


نخست وزیر عراق ضرب الاجل خروج نظامیان خارجی از کشورش را اعلام کرد