لاوروف در دیدار با الصفدی:

روسیه و حزب الله با درخواست دمشق علیه تروریسم می جنگند

دوشنبه 20 شهريور 1396
14:42
روسیه و حزب الله با درخواست دمشق علیه تروریسم می جنگند وزیر خارجه روسیه اعلام کرد که روسیه با درخواست حکومت قانونی سوریه در این کشور علیه تروریسم فعالیت می کند و حزب الله نیز همینگونه است.

العالم - اروپا

به گزارش العالم، «الصفدی» وزیر خارجه اردن و «سرگئی لاوروف» همتای روس وی در أمان پایتخت اردن با یکدیگر دیدار کردند.

الصفدی پس از این دیدار در کنفرانسی مطبوعاتی اظهار داشت: ما در خصوص دیدگاه مشترکمان در زمینه مبارزه با تروریسم بحث و تبادل نظر کردیم. همکاری درباره مناطق کاهش تنش میان اردن و روسیه و آمریکا به شکل خوبی در جریان است.

وی در ادامه تاکید کرد: می خواهیم که امنیت به سوریه بازگردد و مستقل شود و از تمام تلاش ها برای پایان دادن به جنگ حمایت می کنیم. 

لاوروف هم در سخنانی گفت: روابط روسیه با اردن راهبردی است. روسیه با درخواست حکومت قانونی سوریه در این کشور علیه تروریسم فعالیت می کند و حزب الله نیز همینگونه است.

وی در ادامه بیان داشت: برخی از طرف ها در ائتلاف بین المللی همچنان از جبهه النصره در سوریه حمایت می کنند. مشارکت اردن در مذاکرات آستانه را ارج می نهیم.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت