واعظی: دولت ترامپ فرصت مطالعه برجام را نداشته است

دوشنبه 27 شهريور 1396
13:01
واعظی: دولت ترامپ فرصت مطالعه برجام را نداشته است رئیس دفتر رئیس جمهور در واکنش به ادعای آمریکا مبنی بر بازدید از سایت نظامی مطابق با برجام گفت: دولت جدید آمریکا فرصت مطالعه کردن سند برجام را نداشته است.

العالم- ایران/ سیاسی 

محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در واکنش به اظهارات دولت آمریکا مبنی بر اینکه تفاوتی میان بازدید از سایت های هسته ای و نظامی نیست، گفت: به نظر من در برجام همه چیز روشن هست و همه مراحل طی شده است.

وی تاکید کرد: دولت جدید آمریکا فرصت مطالعه کردن سند برجام را نداشته و از همکاری میان ایران و آژانس در این سه چهار سال گذشته مطلع نیست لذا حرف های عجیبی می زند.

رئیس دفتر رئیس جمهور تصریح کرد: البته حرف های عجیب ترامپ فقط هم در مورد ایران نیست و حتی در مورد خود آمریکا هم حرف های عجیب می زند.

به دنبال اظهارات نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد مبنی بر اینکه در برجام تفاوتی میان بازدید از سایت هسته ای و نظامی قائل نشده است، آمانو مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم روز پنجشنبه این ادعا را تائید کرد.

آمریکایی ها قصد دارند موضوعات غیرهسته ای را وارد موضوعات هسته ای کنند تا بتوانند فوائد برجام را برای ایران به حداقل برسانند. امروز آمریکایی ها خیالشان راحت است که ایران به تعهدات اولیه خود پایبند بوده و از سوی دیگر راستی آزمایی انجام می گیرد. بر اساس همین راستی آزمایی تاکنون ۸ بار آمانو و به دنبال آن ۳ بار ترامپ مجبور شده است پایبندی ایران به برجام را تائید کند و دستور به تعلیق تحریم ها دهد؛ اما به موازات آن کنگره آمریکا تحریم ها جدیدی به بهانه حقوق بشری و فعالیت های موشکی علیه ایران اعمال می کند و به دنبال گسترش تحریم ها به منظور بازگشت ایران به سال ۹۱ یعنی قبل از برجام است.

در کنار سیاست های تحریمی، آمریکا همچنین با طرح موضوعات و درخواست‌هایی غیرمعقول مانند بازدید از مراکز نظامی تلاش می‌کند تا ایران را با فشار به سمتی سوق دهد که از برجام خارج شود. همچنانکه بالاخره مدیرکل آژانس بین المللی انرژی هسته ای نیز در تائید اظهارات نیکی هیلی مدعی شد که در برجام فرقی میان بازرسی از سایت های هسته ای با دیگر سایت ها نیست.

مهر 

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد