ترامپ: ماندن یا نماندن آمریکا در برجام به زودی معلوم می‌شود

سه شنبه 28 شهريور 1396
09:22
ترامپ: ماندن یا نماندن آمریکا در برجام به زودی معلوم می‌شود رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی تصریح کرد به زودی معلوم خواهد شد آمریکا در توافق هسته‌ای با ایران می‌ماند یا خیر.

العالم _ آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا دوشنبه شب در دیدار با «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که سرنوشت توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 (برجام) و موضع آمریکا در قبال آن به زودی مشخص خواهد شد.

وی که در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل با نتانیاهو دیدار کرده بود در جواب یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا آمریکا در توافق هسته‌ای با ایران باقی خواهد ماند، گفت: «به زودی متوجه خواهید شد.»

نتانیاهو در این دیدار از توافق هسته‌ای ایران به عنوان «توافقی هولناک» یاد کرد و خواستار اصلاح آن شد. وی بعد از دیدار با ترامپ هم گفت که دولت آمریکا رویکردش را در قبال ایران تغییر داده است.

نتانیاهو گفت: «نظام آمریکا رویکردش را در قبال ایران تغییر داده است. درباره اینکه توافق هسته‌ای با ایران، هولناک است با آمریکایی‌ها هم‌نظریم. آمریکایی‌ها علاقه‌دارند که مشکلات موجود در این توافق را اصلاح کنند و این تمایل به صراحت به من ابراز شد.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند


امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) به شهادت رسید


قواعد جدیدی بر خلیج‌فارس اعمال می‌کنیم


چین: آتش‌بس با ایران باید به طور کامل حفظ شود


خنثی‌سازی بمب گلاید دشمن در پیشوا


پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت روز کارگر و روز معلم


پیام تبریک فرماندهی کل سپاه به مناسبت روز جهانی کارگر


رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران


۱۱ کشور حملات رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کردند