توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به محافظان اردوغان

سه شنبه 28 شهريور 1396
11:34
توقف فروش سلاح‌های آمریکایی به محافظان اردوغان

آمریکا فروش سلاح به محافظان رئیس‌جمهور ترکیه را متوقف کرد.

العالم _ ترکیه

به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ بنا بر بیانیه منتشرشده از سوی دو سناتور، دولت آمریکا پس از آن که محافظان رجب طیب اردوغان – رئیس‌جمهور ترکیه – در ماه مه به معترضان در واشینگتن حمله کردند، فروش سلاح به آن‌ها را متوقف کرده است.

به گفته سناتور "پاتریک لیهی " و سناتور "کریس وان هولن،" این اتفاق پس از آن رخ داد که آن‌ها تلاش برای تصویب قانونی را به منظور منع فروش سلاح به نهاد حفاظتی ریاست جمهوری ترکیه آغاز کردند.

بر همین اساس، یک قرارداد 1.2 میلیون دلاری فروش اسلحه به نهاد حفاظتی ریاست جمهوری ترکیه لغو شده است.

تاکنون نوزده عضو تیم امنیتی اردوغان به دلیل حمله به معترضان در برابر محل سکونت سفیر ترکیه در واشینگتن که به زخمی شدن چندین معترض منجر شد، تحت پیگرد قانونی قرار گرفته اند.

اردوغان که معترضان را تروریست نامیده بود، در اوایل ماه جاری پیگرد قانونی محافظانش از سوی آمریکا را محکوم کرد و این پرونده را نمونه‌ای از رسوایی در عملکرد عدالت در آمریکا نامید.

0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است