بارزانی: با بغداد گفت‌وگو می کنیم ولی بعد از همه‌پرسی

جمعه 31 شهريور 1396
18:04
بارزانی: با بغداد گفت‌وگو می کنیم ولی بعد از همه‌پرسی رئیس منطقه کردستان عراق در سخنرانی خود در اربیل گفت که نه همه‌پرسی جدایی را متوقف می‌کند و نه به تعویق می‌اندازد.

العالم - عراق

رئیس منطقه کردستان عراق امروز جمعه در سخنرانی تبلیغاتی خود برای همه‌پرسی جدایی منطقه کردستان از عراق گفت: آماده گفت‌وگو با دولت عراق هستیم ولی این گفت و گو بعد از برگزاری همه‌پرسی صورت خواهد گرفت.

مسعود بارزانی در اادامه افزود: کردها سال‌هاست به این نتیجه رسیده‌اند که همکاری و مشارکت با بغداد به بن بست رسیده‌ است، همه‌پرسی دیگر نه در دست من و نه در دست احزاب کرد است، بلکه این مردم کردستان هستند که درباره آن تصمیم خواهند گرفت.

وی گفت منطقه کردستان نه حاضر به توقف همه‌پرسی جدایی است و نه آن را به تعویق می‌اندازد.

رئیس منطقه کردستان عراق در ادامه اظهار کرد: مقامات کردستان بعد از همه‌پرسی  - 25 سپتامبر - در مورد مسائلی مشابه آب، نفت و گاز مذاکره خواهند کرد.

وی مدعی شد که همه‌پرسی به معنای ترسیم مرزهای جدید در عراق نیست بلکه مقدمه‌ای برای مذاکره بر سر نفت و مرزهاست.

بارزانی گفت: «ما به دو راهی رسیدیم یا باید بردگی را پذیرفت و یا آزادی و استقلال را؛ احتمال دارد ما برای آزادی و استقلال حاضر شویم بمیریم».

وی از مخالفان همه‌پرسی در منطقه کردستان خواست، با رأی مخالف به پای صندوق‌ها رفته و به همه‌پرسی نه بگویند.

گفتنی است؛ همه پرسی کردستان عراق هفته آینده دوشنبه (3 مهر) برگزار می شود، دولت عراق و همه کشورها به جز رژیم صهیونیستی با این همه پرسی اعلام مخالفت کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است