پارلمان ترکیه مجوز مأموریت ارتش در سوریه و عراق را تمدید کرد

شنبه 1 مهر 1396
21:24
پارلمان ترکیه مجوز مأموریت ارتش در سوریه و عراق را تمدید کرد پارلمان ترکیه مجوز مأموریت نظامی ارتش این کشور در سوریه و عراق را تمدید کرد.

العالم - ترکیه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آناتولی، پارلمان ترکیه مجوز مأموریت نظامی ارتش این کشور در سوریه و عراق را تمدید کرد.

پارلمان ترکیه در حالیکه تنها دو روز با برگزاری همه پرسی اقلیم کردستان عراق زمان باقی مانده است، امروز شنبه در نشستی اضطراری طرح نخست وزیر مبنی بر صدور مجوز انجام عملیات برون‌مرزی ارتش این کشور در عراق و سوریه را به تصویب رساند.

«نور الدین جانیکلی» وزیر دفاع ترکیه به نیابت از دولت و در این نشست اعلام کرد که همه پرسی اقلیم کردستان عراق همواره برای ترکیه مقوله ای باطل تلقی می شود.

وی در ادامه تصریح کرد که همه گزینه ها و روش ها درباره این همه پرسی مطرح بوده وآنکارا هرگز برای اجرائی کردن آن ها تردیدی به خود راه نمی دهد.

لازم به ذکر است، در این نشست «بنعلی ایلدریم» نخست وزیر، «کمال قلیچدار اوغلو» رهبر حزب جمهوریخواه خلق و «دولت باغچه‌لی» رهبر حزب ملی ترکیه نیز حضور داشتند.

0% ...

آخرین اخبار

تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم