چرا پیکه در نشست خبری گریه کرد؟/ پیروزی سه بر صفر بارسلونا برابر لاس پالماس

يکشنبه 9 مهر 1396
22:51
چرا پیکه در نشست خبری گریه کرد؟/ پیروزی سه بر صفر بارسلونا برابر لاس پالماس مدافع بارسلونا در نشست خبری پس از سوال درباره رفراندام و رفتار پلیس اسپانیا با مردم کاتالونیا گریست.

العالم ـ اروپا

جرارد پیکه پس از پیروزی سه بر صفر بارسلونا برابر لاس پالماس در نشست خبری حاضر شد و هنگام پاسخ دادن به سوالات خبرنگاران گریست.

مدافع بارسلونا گفت: هیئت مدیره باشگاه بارسلونا تلاش کرد بازی را به هر نحوی که شده است، لغو کند. میان بازیکنان و باشگاه بحث به وجود آمد و در نهایت پذیرفتیم که بازی کنیم. بازی کردن بدون تماشاگر خیلی سخت است.  پس از اتفاق به وجود آمده در بارسلونا (درگیری پلیس با رای دهندگان همه پرسی استقلال کاتالونیا)  بدترین تجربه حرفه ای خود را در این شب گذراندم.

روز سختی بود. خانواده، کودک و پیرمرد و پیرزن‌ها حضور داشتند که پلیس و نیروی‌های امنیتی وارد ماجرا شدند. مردم بدون خشونت اعتراض و تظاهرات کردند. همه جهان شاهد این اتفاق بود.

پیکه درباره اختلاف در میان کادر فنی و بازیکنان برای انجام بازی برابر لاس پالماس اظهار کرد: مخالف و موافق وجود داشت اما ما در لالیگا برای کسب امتیاز بازی می کنیم  و لاس پالماس می خواست بازی کند. نمی توانستیم به میدان نرویم. باشگاه تصمیم گرفت بازی کنیم. نظر من اهمیت کمی داشت. من نیز مانند دیگر اعضا نظر خودم را بیان کردم. ما یک باشگاه هستیم.

پیکه: در همه پرسی شرکت کردم

مدافع اسپانیایی در مورد استقلال کاتالونیا گفت: امروز در همه پرسی شرکت کردم و رای دادم. در دوران فرانکو نتوانستیم از حقمان دفاع کنیم. من یک کاتالانی هستم و به مردم افتخار می کنم. آن‌ها مانند هفت سال گذشته رفتار درستی از خود نشان دادند. هیچ خشونتی وجود نداشت اما پلیس به بارسلونا آمد و به نحوی که می خواست رفتار کرد.

پیکه نسبت به حضور در تیم ملی واکنش نشان داد و گفت: می دانم در اسپانیا مردمی هستند که رای دادنم را کار ناپسندی می دانند و به دموکراسی باور دارند. اگر من به این موضوع باور نداشتم پای صندوق های رای نمی‌رفتم. با این حال اگر سرمربی یا فردی از فدراسیون من را یک مشکل می‌داند اطلاع دهد تا من تیم ملی را پیش از سال 2018 ترک کنم.

او افزود: در کشوری زندگی می‌کنیم که از رسانه‌هایش برای دروغگویی بهره می‌برند چون سال هاست که می گویند معترضان تعدادشان کم است اما این گونه نیست. این باور را به وجود آورده اند که کاتالانی ها افراد بدی هستند اما اینگونه نیست. ما تنها می خواهیم رای بدهیم. حضور در تیم ملی و بازی برای آن به این قضیه مربوط نیست. باید برای تیم ملی با تمام وجود بازی کرد. خیلی از بازیکنان به ملیت این کشور در‌آمده‌اند اما مانند دیگر بازیکنان به تیم ملی احساس ندارند.  باید برای تیم ملی بازی و برای پیروزی تلاش کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از آس،مدافع بارسلونا در پایان اظهار کرد: فکر می کردم پلیس سعی خواهد کرد با آرامش مانع از برگزاری انتخابات شود. همه شاهد وضعیت امروز کاتالونیا بودند. همه چیز بدتر از قبل شده است. این یکی از بدترین تصمیمات در 50 سال اخیر بود. باعث شدند جدایی بیشتری میان کاتالونیا و اسپانیا به وجود آید. رییس جمهور این کشور در حالی جهانگردی می کند که زبان انگلیسی نمی داند. این موضوع نشانگر سطح اوست.

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها