هشدار العبادی نسبت به استقرار نیروهای نظامی پیشمرگ در کرکوک

پنج‌شنبه 13 مهر 1396
11:41
هشدار العبادی نسبت به استقرار نیروهای نظامی پیشمرگ در کرکوک نخست وزیر عراق با تاکید بر موضع ثابت بغداد نسبت به همه پرسی استقلال اقلیم کردستان عراق به دولت این اقلیم نسبت به استقرار نیروهای نظامی پیشمرگ در استان کرکوک هشدار داد.

العالم-عراق

به گزارش سایت النشره، حیدر العبادی، نخست وزیر عراق به دولت اقلیم کردستان این کشور نسبت به عواقب تشدید تنش‌ها به ویژه پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر تجمع نیروهای نظامی  پیشمرگ کرد در استان کرکوک هشدار داد.

وی در ادامه افزود: اطلاعات در دست ما به تجمع نظامیان نیروهای پیشمرگ در کرکوک اشاره دارد ما این اقدام را  خطرناک وغیر قابل قبول در همه مناطق مورد نزاع میان بغداد و این اقلیم می دانیم. دولت عراق هرگونه تنش و انتقال نیروها به مناطق مورد نزاع را رد می‌کند.

وی از دولت اقلیم کردستان عراق خواست تا اقدامات فوری‌ برای عادی‌سازی اوضاع اتخاذ کند و اجازه دهد که نیروهای عراقی به این مناطق بازگردند.

حیدر العبادی تصریح کرد که اداره این مناطق باید به طور مشترک  اما تحت رهبری دولت فدرال در بغداد صورت گیرد. وی تاکید کرد: ما سیاست بلعیدن زمین و قرار گرفتن در عمل انجام شده به زور اسلحه را نمی پذیریم.

نخست وزیر دولت عرق اظهار داشت : نیروهای پیشمرگ کرد  کنترل استان کرکوک و تعدادی از مناطق مورد درگیر در عراق را به‌خاطر آشوب‌های امنیتی در این کشور  پس از تسلط داعش بر تعدادی از استان‌های عراقی ، در دست گرفته‌اند.

وی گفت: موضع ما در راستای مخالفت با برگزاری همه‌پرسی اقلیم کردستان عراق ثابت است و اجرای گفتگوها منوط به لغو همه‌پرسی و پای‌بندی به قانون اساسی است.

العبادی همچنین خاطرنشان کرد: نظر و دیدگاه مراجع دینی واضح و قاطع است آنها از وحدت و یکپارچگی عراق و پای‌بندی به قانون اساسی حمایت می‌کنند.

وی در ادامه افزود: اقدامات و تصمیمات دولت فدرال در خصوص همه‌پرسی باهدف مجازات کردن شهروندان کرد صورت نگرفته بلکه به نفع آن‌ها و همه عراقی ها است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز