ظریف: پاسخ در خوری به «ترامپ» خواهیم داد

يکشنبه 16 مهر 1396
15:22
ظریف: پاسخ در خوری به «ترامپ» خواهیم داد وزیر امور خارجه گفت: بعد از اینکه ترامپ مطالب خود را مطرح کند که البته تقریباً مشخص است، جمهوری اسلامی ایران پاسخ در خوری را خواهد داد.

العالم - ایران / سیاسی

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه عصر امروز (یکشنبه 16 مهر) در حاشیه همایش "آیت‌الله هاشمی و هشت سال دفاع مقدس" در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوْال که قرار است ترامپ تا چند روز آینده راهبرد خود در قبال ایران و برجام را اعلام کند و موضع ایران در این مورد چه خواهد بود؟ اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران سیاست خودش را در منطقه مستقل از لفاظی‌های دیگران دنبال می‌کند و بعد از اینکه ترامپ مطالب خود را مطرح کند که البته تقریباً مشخص است، جمهوری اسلامی ایران پاسخ در خوری را خواهد داد.

وزیر امورخارجه افزود: واقعیت این است که منطقه ما مدت‌هاست از سیاست‌های غلط ایالات متحده آمریکا رنج می‌برد و استوانه ثبات و مقابله با تروریسم و تکفیر همواره با ایران بوده و بقیه کشورهای دنیا در مورد واقعیات منطقه کم کم  روشن خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: ترامپ و دوستانش که به دنبال فروش بیشتر تسلیحات در منطقه هستند؛ برخی سیاست‌ها را دنبال می‌کنند که جز ضرر برای خودشان و ایالات متحده آمریکا و منطقه چیزی نخواهد داشت.

0% ...

آخرین اخبار

میدل‌ایست آی: جنگ علیه ایران تاثیر مخربی بر صنعت گردشگری دبی گذاشته است


تبریک پزشکیان به نخست‌وزیر مکلف عراق


هشدار روسیه درباره شیطنت برخی طرف‌ها برای تضعیف آتش‌بس بین ایران و آمریکا


افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم