حمل سلاح سرد ممنوع شد

يکشنبه 16 مهر 1396
19:46
حمل سلاح سرد ممنوع شد سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت که این کمیسیون امروز تصویب کرد که حمل هرگونه سلاح سرد بدون مجوز ممنوع است و در غیر این صورت جرم محسوب می‌شود.

العالم ـ ایران ـ اجتماعی

حجت‌الاسلام حسن نوروزی در توضیح جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس، خاطرنشان کرد، در این جلسه ایرادات شورای نگهبان درباره طرح الحاق دو تبصره به ماده ۶۱۷ قانون مجازات اسلامی، کتاب پنجم تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده درباره حمل سلاح سرد از قبیل چاقو، ساتور و شمشیر مورد بررسی قرار گرفت.

وی توضیح داد: ایراد شورای نگهبان ناظر به این بود که آیا سلاح سرد تنها شامل پنجه بوکس می‌شود یا سلاح‌های دیگری در بر می‌گیرد؟ نظر کمیسیون برای تامین نظر شورای نگهبان این شد که در این طرح تمامی سلاح‌های سرد مدنظر قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا نوروزی افزود: بر این اساس حمل، تولید، استفاده و واردات تمامی سلاح‌های سرد ممنوع است مگر اینکه مجوزهای لازم از اصناف مربوطه گرفته شود.

وی در پایان افزود: دستور دیگر امروز مربوط به بررسی طرح الحاق یک تبصره به ماده ۲۳ قانون شوراهای حل اختلاف بود که کمیسیون مقرر کرد که افراد تحت پوشش کمیته امداد از پرداخت هزینه‌های دادرسی معاف می‌شوند.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"