ارتش ترکیه از آغاز عملیات نظامی خود در ادلب سوریه خبر داد

دوشنبه 17 مهر 1396
15:23
ارتش ترکیه از آغاز عملیات نظامی خود در ادلب سوریه خبر داد دو روز پس از آنکه اردوغان گفت، ارتش ترکیه به شورشیان ارتش آزاد سوریه در حملات ضد تروریستی جدید کمک خواهد کرد، آنکارا آغاز رسمی این عملیات در ادلب سوریه را که اکنون در کنترل تروریست‌های جبهه النصره است، اعلام کرد.

العالم-ترکیه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، ستاد ارتش ترکیه با اعلام آغاز این عملیات در ادلب سوریه گفت، فعالیت‌های شناسایی در دست انجام است و پایگاه‌هایی برای نظارت بر آتش‌بس ایجاد می‌شود. تیم اطلاعاتی ترکیه روز گذشته عملیات اطلاعاتی را در ادلب انجام داد.

ستاد ارتش ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: طبق توافق‌های آستانه درباره ایجاد مناطق کاهش تنش در ادلب، نیروهای مسلح ترکیه به عنوان یکی از کشورهای ضامن آتش‌بس در سوریه یک عملیات شناسایی با هدف ایجاد پایگاه‌هایی برای نظارت بر آتش‌بس هشتم اکتبر را آغاز کرده است.

  

اعلام رسمی این عملیات پس از آن انجام می‌شود که رجب طیب اردوغان،‌ رئیس‌ جمهوری ترکیه شنبه گفت، آنکارا طرح‌هایی برای استقرار سربازان این کشور در ادلب سوریه، جایی که نیروهای ارتش آزاد سوریه با حمایت آنکارا یک عملیات را آغاز کردند، در دست دارد. یک روز پس از آن، اردوغان گفت: اگر ما تدابیر خودمان را در نظر نگیریم، بمب‌ها شهرهای ما را هدف می‌گیرند.

اکنون ادلب عمدتا در کنترل هیئت تحریر الشام، یک گروه شبه‌نظامی به رهبری گروه تروریستی جبهه النصره است که سابقا شاخه القاعده در سوریه بوده است. این گروه در توافق ایجاد منطقه کاهش تنش در ادلب که حین مذاکرات صلح سوریه در آستانه مورد توافق قرار گرفت، حضور ندارد.

بنعالی ییلدیریم، نخست‌وزیر ترکیه یکشنبه درباره عملیات ادلب گفت، اقدامات آنکارا در ادلب با هماهنگی مسکو است. وزارت دفاع ترکیه هنوز درباره طرح‌های آنکارا برای انجام عملیات در ادلب اظهارنظر نکرده است. با این حال، سرگئی لاوروف،‌ وزیر امور خارجه روسیه اوایل هفته تاکید کرد، روسیه آماده حمایت از گروه‌های مسلحی است که با جبهه النصره در منطقه کاهش تنش ادلب سوریه می‌جنگند.

این عملیات ادلب، دومین عملیات نظامی ترکیه در خاک سوریه است. از اوت ۲۰۱۶ تا مارس ۲۰۱۷ کمپین سپر فرات از سوی ارتش ترکیه با همکاری نیروهای ارتش آزاد سوریه برای پاکسازی شهر مرزی جرابلس سوریه و نواحی اطراف از گروه تروریستی داعش اجرا شد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد