برخورد خودرو حمل بیمار با هواپیما در اهواز

سه شنبه 18 مهر 1396
07:27
برخورد خودرو حمل بیمار با هواپیما در اهواز یک دستگاه خودرو حمل بیمار دوشنبه شب در فرودگاه اهواز با هواپیمای MD شرکت هواپیمایی کاسپین برخورد کرد.

العالم- ایران/ اجتماعی 

مدیرکل فرودگاه های استان خوزستان افزود: برخورد خودرو حمل بیمار با دماغه هواپیما در فرودگاه اهواز باعث بروز خسارت این هواپیما شد.

 

محمدرضا رضایی اظهار کرد: این اتفاق در ساعت 21:04 دقیقه دوشنبه شب در برخورد با هواپیمای MD شرکت هواپیمایی کاسپین به علامت ثبت EP-CAS رخ داد.

وی ادامه داد: خودرو حمل بیمار به دلیل داشتن نقص فنی با دماغه هواپیمای متوقف شده در این فرودگاه برخورد کرده که در این هنگام باعث می شود هواپیمای یاد شده به خودرو سوخت رسان که سوخت رسانی به هواپیما را انجام داده و درپشت بال هواپیما قرار دارد برخورد کرده و باعث خسارت در قسمت بال هواپیما شود.

 

رضایی با بیان اینکه هواپیما خالی از مسافر بوده ادامه داد: برخورد این خودرو با هواپیما پس از سوخت گیری در محوطه پارکینگ هواپیما بوده است.

 

وی گفت: هواپیما در حال حاضر در فرودگاه اهواز زمین گیر شده تا پس از رفع نقص اجازه پرواز را از کارشناسان دریافت نماید.

 

تیرماه سال جاری نیز یک دستگاه خوردو ایرکاندیشن خدمات فرودگاهی در فرودگاه اهواز با برخورد به بال هواپیمای MD88 هواپیمایی تابان آن را زمین گیر کرد.

 

فرودگاه بین المللی اهواز به بیش از 20 نقطه پرواز داخلی و خارجی دارد که روزانه بیش از 100 پرواز رفت و برگشت از این فرودگاه انجام می شود.

ایرنا 

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: دشمنان را وادار به پذیرش تاوان جنایات خود خواهیم کرد


اصابت موشک‌های سپاه به مقر ناوگان پنجم آمریکا در بحرین


نخست وزیر هند در گفت‌وگو با پزشکیان بر صلح و دیپلماسی تاکید کرد


ترامپ تیم ملی فوتبال ایران را هم تهدید کرد


تخت‌روانچی: ایران به کشتی‌ برخی کشورها اجازه عبور از تنگه هرمز داده است


لاریجانی: برق منطقه را نیم‌ساعته قطع می‌کنیم


سکوت یونسکو در قبال حمله به آثار تاریخی ایران غیرقابل قبول است


دعوت پزشکیان از مردم برای حضور در راهپیمایی روز قدس


واکنش فرمانده نیروی دریایی سپاه به پیام رهبر انقلاب


مسیر‌های ده‌گانه راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران