آنکارا: سلاح‌های آمریکایی کُردها در نهایت ترکیه را هدف می‌گیرد

پنج‌شنبه 20 مهر 1396
15:11
آنکارا: سلاح‌های آمریکایی کُردها در نهایت ترکیه را هدف می‌گیرد وزیر دفاع ترکیه گفت سلاح‌های آمریکایی در دست کُردهای سوریه، بعد از نبرد با داعش، ترکیه را هدف می‌گیرند.

العالم ـ ترکیه

«نورالدین جانیکلی» وزیر دفاع ترکیه اظهار داشت سلاح‌هایی که آمریکا برای نبرد با داعش به کُردهای سوریه داده، در نهایت ترکیه را هدف خواهند گرفت.

جانیکلی طی سخنرانی در پایتخت گرجستان گفت آمریکا به قدری سلاح برای شبه‌نظامیان کُرد ارسال کرده که می‌تواند حدود 40 تا 50 هزار نفر را برای جنگ با داعش کاملا مسلح کند.

به نوشته وبگاه روزنامه «ینی شفق» وی با بیان اینکه آمریکا با گروه تروریستی «یگان‌های مدافع خلق» (ی.پ.گ) در منطقه همکاری می‌کند، افزود اما هدف نهایی ی.پ.گ، ترکیه خواهد بود.

وزیر دفاع ترکیه اضافه کرد بعد از پایان نبرد با داعش، تمام سلاح‌هایی که به دست کردها رسیده، به سمت ترکیه نشانه خواهند رفت.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: توقیف کشتی‌ها توسط آمریکا دزدی دریایی و غارت مسلحانه در آب‌های بین‌المللی است


بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت اربعین عروج ملکوتی شهید لاریجانی و همراهانش


فارین پالیسی: تاب‌آوری اقتصادی، کلید پیروزی در جنگ آمریکا و ایران


میدل‌ایست آی: در جنگ علیه ایران،"اسرائیل" و آمریکا بازندگان اصلی هستند


تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی