سناتور دموکرات آمریکا: شانسی برای مذاکره مجدد برجام وجود ندارد

يکشنبه 23 مهر 1396
22:45
سناتور دموکرات آمریکا: شانسی برای مذاکره مجدد برجام وجود ندارد سناتور دموکرات آمریکا و عضو کمیته روابط خارجی سنا با اشاره به پایبندی ایران به توافق هسته‌ای، گفت امکان گفت‌وگوی مجدد در مورد توافق ایران وجود ندارد.

العالم-آمریکا

فارس -- «کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکا از ایالت کانتیکت و عضو کمیته روابط خارجی سنا روز یکشنبه در اظهار نظری پیرامون لفاظی‌های جدید «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور علیه ایران در برنامه تلویزیونی شبکه «فاکس نیوز» گفت: «ایران در حال پیروی از توافق هسته‌ای‌ است و شانسی برای مذاکره مجدد بر سر این توافق وجود ندارد.»

وی در ادامه گفت: «اگر ما از توافق بیرون بیاییم، آنگاه ایرانی‌ها هر چه را که بخواهند به‌دست می‌آورند.»

این در حالی است که «نیکی هیلی» سفیر آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با  شبکه «ان بی سی» در خصوص برجام گفت: «جامعه بین‌الملل طوری رفتار می‌کنند که گویی برجام آنقدر بزرگ است که نمی‌تواند شکست بخورد.»

هیلی ادامه داد: «فکر می‌کنم پیام بسیار محکمی را به جامعه بین‌الملل ارسال کردیم. این یک توافق است یا از آن پیروی می کنید یا نمی‌کنید. در حال حاضر شما شاهد ماندن ما در این توافق هستید. ما در این توافق هستیم تا ببینیم چطور می‌توانیم آن را بهتر کنیم.»

0% ...

آخرین اخبار

وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


مرگ مهاجران در آمریکا؛ مکزیک ۲۰ شکایت قضایی ثبت کرد


تهران و اسلام‌آباد بر توسعه همکاری های علمی و پژوهشی تأکید کردند


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت