ورود 17خط بین المللی به آبهای کشور در پسابرجام/خط کانتینری آسیا-اروپا راه اندازی می شود

دوشنبه 24 مهر 1396
15:40
ورود 17خط بین المللی به آبهای کشور در پسابرجام/خط کانتینری آسیا-اروپا راه اندازی می شود معاون فنی بازرگانی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از ورود 17خط بین المللی به آبها و بندرهای کشور در پسابرجام خبر داد و گفت: خط کانتینری آسیا به اروپا در آینده نزدیک راه اندازی می شود.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

به گزارش روز دوشنبه تارنمای کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، «امیر سامان ترابی زاده» خاطرنشان کرد، 17 خط بین المللی وارد شده به کشور پس از اجرای برجام (برنامه جامع اقدام مشترک)، نیمی از بازار کانتینری را تصاحب کرد.
وی ادامه داد: قبل از برجام کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حدود 85 درصد محمولات کشور را حمل می کرد اما امروز رقبای بیشتری حضور دارند و این خلاء را با افزایش «تن- مایل» به خصوص در بخش فله و بازار بین الملل پر کرده ایم.
ترابی زاده گفت: پارسال بیشتر شرکت های کانتینری زیانده بودند اما کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در همین مدت سود قابل قبولی را در این بخش به ثبت رساند. همچنین بخش حمل و نقل فله و کالای عمومی نیز سود ده بود؛ به طوری که در قیاس با شرایط بین المللی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران هم از بروز ضرر و زیان جلوگیری کرده و هم سود قابل قبولی را به ارمغان آورده است.
وی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را مانند دیگر رقبا در بنادر کشور دانست و افزود: این شرکت از هیچ نوع امکانات ویژه مانند سوخت یارانه ای یا تخفیف بندری بهره مند نیست و از این لحاظ باید اذعان داشت در آبهای سرزمینی خود مانند دیگر شرکت ها در حال رقابت است و در این شرایط، پارسال در بخش فله و کالای عمومی رشد قابل قبولی داشت.
معاون کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد «ما دخالتی در تعیین نرخ ها در بازار بین المللی نداشته ایم و شرایط به شدت رقابتی است اما برای رسیدن به سوددهی و جلوگیری از زیان در بخش هزینه ها مدیریت بهینه ای را انجام داده ایم و برای کاهش بیش از پیش هزینه ها و مدیریت بهینه حمل و نقل در حال راه اندازی سیستم های نوین هوشمند روی ناوگان هستیم».
وی اعلام کرد: بر اساس طرح توسعه پنجساله، 49 فروند از کشتی های ناوگان این شرکت با استفاده از ظرفیت سازندگان داخلی و سازندگان خارجی جایگزین می شود.
به گفته وی، برای این منظور با توجه به کسب مجوز از هیات مدیره کشتیرانی و تصویب مجمع صاحبان سهام از خطوط اعتباری که در کشورهایی چون چین و کره جنوبی باز شده است، استفاده می شود.
وی درباره ورود شناورهای جدید کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سه ماهه اول 2018 میلادی (زمستان امسال) گفت: با توجه به فناوری های نوین استفاده شده در این کشتی ها بویژه در بخش مصرف سوخت شرایط خوبی با توجه به ظرفیت این کشتی ها به وجود خواهد آمد.
به گفته وی، بخشی از توسعه فعالیت ها در برنامه توسعه شرکت معطوف به توسعه بخش فراساحل است و برای اجرای این برنامه ها به افزایش سرمایه نیاز داریم که باید به تصویب مجمع صاحبان سهام برسد.
معاون فنی بازرگانی کشتیرانی جمهوری اسلامی همچنین به سفارش ساخت 200 فروند واگن اشاره کرد و گفت: با ورود این واگن ها در بخش حمل و نقل ترکیبی نیز توسعه قابل توجهی ایجاد می شود.
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیش از 150 فروند کشتی تجاری با ظرفیت بیش از 5 میلیون و 200 هزار تن یکی از بزرگ ترین شرکت های کشتیرانی در جهان است و در حمل کالاهای تجاری به بنادر بزرگ جهان نقش مهمی ایفا می کند.

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد