رتبه رقابت پذیری اقتصاد ایران هفت پله بهبود یافت

دوشنبه 24 مهر 1396
19:05
رتبه رقابت پذیری اقتصاد ایران هفت پله بهبود یافت آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد نشان می دهد جمهوری اسلامی ایران در سال 2017 میلادی با هفت پله صعود از نظر شاخص رقابت پذیری به رتبه شصت و نهم میان 137 کشور جهان دست یافته است.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

معاونت اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی آخرین گزارش مجمع جهانی اقتصاد درباره شاخص رقابت پذیری در سال 18- 2017 میلادی را ترجمه و منتشر کرده است.
بررسی این گزارش نشان می دهد جمهوری اسلامی ایران در زیرشاخص الزام های اساسی، به سبب برخورداری از محیط اقتصاد کلان، بهداشت و آموزش ابتدایی و زیرساخت‌های مناسب رتبه پنجاه و پنجم جهانی را به خود اختصاص داد و نسبت به پارسال 6 پله صعود کرد.
همچنین کشورمان در زیرشاخص‌های تقویت کارایی و عوامل نوآوری و بلوغ به ترتیب جایگاه های هشتاد و سوم و هشتاد و یکم را احراز کرد و نسبت به پارسال به ترتیب 6 و 20 رتبه ارتقا یافت.
زیرشاخص الزام های اساسی شامل چهار رکن نهادها، زیرساخت‌ها، محیط اقتصاد‌کلان و بهداشت و آموزش ابتدایی است که ایران در رکن محیط اقتصاد کلان، بهترین رتبه یعنی چهل و چهارم و در رکن نهادها بدترین جایگاه یعنی هشتاد و پنجم را کسب کرد.
مرحله دوم توسعه (تقویت کارایی) نیز از نظر ارکان رقابت، شامل آموزش عالی و تربیت نیروی انسانی، کارایی بازار کالا، کارایی بازار نیروی کار، توسعه بازار مالی، آمادگی فناورانه و اندازه بازار است.
بهترین رتبه ایران در این مرحله از توسعه مربوط به اندازه بازار است که رتبه نوزدهم را میان 137 کشور جهان به خود اختصاص داد.
بدترین رتبه به کارایی بازار نیروی کار اختصاص داشت.
زیرشاخص عوامل نوآوری و بلوغ شامل 2رکن بلوغ و مهارت‌های کسب‌و‌کار و نوآوری است که ایران به ترتیب رتبه‌های نود و هفتم و شصت و ششم را کسب کرد و نسبت به پارسال به ترتیب 12 و 23 پله ارتقا یافت.

0% ...

آخرین اخبار

شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"