خبر فوری:

توهین به مغربی‏ها در پارلمان

دوشنبه 7 فروردين 1391
08:49
توهین به مغربی‏ها در پارلمان رييس جمعيت مغربي حمايت از مقاومت فلسطين، حضور هياتي از کنيست رژيم اسراييل در كنفرانس پارلمان هاي منطقه مديترانه در رباط را توهين به ملت مغرب دانست.

" محمد بن جلون اندلسي " روز دوشنبه در گفت و گو با شبكه العالم اظهار داشت: كساني كه از اسراييلي ها براي شركت در اين كنفرانس دعوت كردند، درصدد ارزیابی احساسات مردم مغرب در قبال عادي سازي روابط با اسراييل بودند.

وی افزود: دعوت کنندگان از نمایندگان رژیم اسراييل براي شركت در اين كنفرانس، به احساسات ملت مغرب توهين كردند.

اندلسی با اشاره به تظاهرات اعتراض آمیز مردم مغرب مقابل پارلمان تأکید کرد: هيات اسراييلي شركت كننده در اين كنفرانس، تظاهرات مردم مغرب را با چشم خود ديد، و شعارهاي ضد اسراييلي آنها را شنيد.

اندلسی تأکید کرد: مردم مغرب در این تظاهرات تأکید کردند که با هرگونه حضور اسراييلي در این كشور و هرگونه اقدام براي عادي سازي روابط با اين رژيم مخالفند.

وي افزود : رييس اتحاديه پارلمان هاي مديترانه اي از اسراييل براي شركت در اين كنفرانس دعوت كرد ما پيش از اين هشدار داده بوديم كه اين گونه ميزباني ها ، زمينه ساز ورود اسراييل به مغرب خواهد شد.

اندلسي گفت: چگونه مي توان كنیست اسراييل را به رسميت شناخت، و به نماينده هاي پارلمان اين رژيم اجازه داد به مغرب وارد شوند، در حالي كه دستان همه مسئولان این رژیم به خون مردم فلسطین آغشته است، و نمايندگان مجلس فلسطين در زندان هاي اين رژيم اسير هستند و مجلس قانونگذاري فلسطين به سبب بازداشت نمايندگان آن به حال تعطيل در آمده است.

از سوی دیگر، "احمد ويحان" دبير جمعیت كار براي حمايت از فلسطين، در گفت و گو با شبکه العالم اظهار داشت: تسهیل حضور یک صهیونیست در پارلمان مغرب را نوعي خيانت مي دانيم، و آن را محكوم مي كنيم.

"عبدالاله منصوري" عضو دفتر سياسي حزب سوسياليست نیز به شبکه العالم گفت: درخواست ما اين است كه عادي سازي روابط با رژیم صهیونیستی در همه زمينه ها و در راس آن استقبال از صهيونيستها در كشور جرم تلقي شود.

"محمد مرواني" دبير كل حزب ممنوعه الامه نیز به شبکه العالم گفت: تا زماني كه زنده هستيم، از ورود صهیونیستها به مغرب جلوگیری خواهیم کرد.

"محمد زويتن" عضو حزب عدالت و توسعه به خبرنگار العالم گفت: نمي توانيم بپذيريم كه نمايندگان فلسطيني ربوده شوند و در زندان بسر ببرند در حالي كه ما در كنار اين مسوول صهيونيستي  بنشينيم و در كشورمان از او استقبال كنيم.



24-18:46    

26




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی شبکه العالم از امنیت کشتیرانی در تنگه راهبردی هرمز + فیلم


نیویورک‌تایمز: ترامپ مجبور شد خواسته‌هایش دربرابر ایران را به آینده موکول کند


پزشکیان: تسلیم زیاده‌خواهی‌های دشمن نمی‌شویم/ حقوق ملت ایران باید به صورت کامل استیفا شود


بقائی: آمریکا باید شرایط را برای حضور بدون مشکل تیم ملی فوتبال ایران فراهم کند + فیلم


سخنگوی وزارت خارجه چین: آمریکا هرگز نمی بایست با ایران وارد درگیری می شد


بقائی: ایران متمرکز بر پیشبرد بهترین شیوه برای تامین منافع ملی در مذاکرات است/ هر اقدام خصمانه، حتماً با واکنش ایران مواجه خواهد شد/شیوه‌ مدیریت تنگه هرمز به دولت‌های ساحلی مربوط است


فرانسه و متحدانش تشدید سیاست تجاری اروپا علیه چین را خواستار شدند


افزایش مجدد بهای سوخت در هند همزمان با ابهامات در تنش‌های غرب آسیا


ادعای روبیو: توافق با ایران «امروز» هم ممکن است 


قالیباف رئیس مجلس ماند