نیکی هیلی: ایران، کره شمالی دوم می‌شود

پنج‌شنبه 27 مهر 1396
03:45
نیکی هیلی: ایران، کره شمالی دوم می‌شود

نماینده آمریکا در سازمان ملل متحد ضمن تکرار ادبیات گستاخانه دونالد ترامپ در به کار بردن عنوان "رژیم یاغی" برای ایران، مدعی شد به زودی شاهد یک کره شمالی دیگر خواهیم بود.

العالم - آمریکا

نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل، صفحه توییتر خود ادعا کرد: اقدام ایران به پرتاب موشک ها باید به عنوان "دعوت برای اقدام" تلقی شود. زمانی که یک رژیم یاغی با موشک های بالستیک شروع می کند، ما به زودی یک کره شمالی دیگر خواهیم داشت.

هیلی از شورای امنیت خواست که از رویکرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نسبت به ایران حمایت کرده و از «رفتار مخرب» در معاهده بین ایران و گروه ۵+۱ امتناع نماید.

این دیپلمات آمریکایی بیان داشت که تهدید اصلی از جانب تهران، آزمایشات پی در پی موشک های بالستیک است. وی افزود:‌ «به زودی ما یک کره شمالی دیگر هم خواهیم داشت.»

هیلی خاطر نشان کرد که مرتبا به شورای امنیت سازمان ملل نشان داده است که ایران از تروریسم حمایت کرده و درگیری های منطقه ای را تشدید و شرایط معاهده هسته ای را نقض می کند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: از کمک ایران برای دستیابی به آتش‌بس استقبال می‌کنیم


حمایت روسیه از اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد؛ رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف


جزئیات نشست اتاق بازرگانی با قالیباف/30 پیشنهاد برای توسعه روابط باچین


دبیرکل اکو: مقابله با بیابان‌زایی نیازمند همکاری منطقه‌ای است


موج مخالفت جهان عرب و اسلامی با افتتاح سفارت «سومالی‌لند» در قدس اشغالی


تأکید پزشکیان بر تدوین اطلس سلامت محلات برای تحقق عدالت در ارائه خدمات


گلوله‌باران توپخانه‌ای و حملات هوایی رژیم صهیونیستی به النبطیه


نشست هم‌فکری نماینده ویژه در امور چین با اتاق بازرگانی ایران


هاآرتص: ارتش "اسرائیل" ۵۲ درصد اردوگاه جنین را ویران کرده است


سفر گران‌تر شد؛ گردشگران به مقصدهای ارزان‌تر روی آوردند