آرامش كامل در كركوك پس از تسلط نيروهای عراقی بر آن

يکشنبه 30 مهر 1396
00:51
آرامش كامل در كركوك پس از تسلط نيروهای عراقی بر آن شهر کرکوک و حومه آن پس از تسلط نیروهای عراقی بر تمامی نقاط استان، از آرامش کامل برخوردار است.

به گزارش شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی، منابعی در عراق از عقب نشینی شبه نظامیان بسیج مردمی از کرکوک خبر دادند و ماموریت حفظ امنیت در داخل شهر را به پلیس فدرال و نیروهای سازمان مبارزه با تروریسم واگذار کردند.
از طرف دیگر نیروهای پیشمرگه وابسته به حزب اتحادیه میهنی کردستان نیز به پایگاههایی در مسیر کرکوک به سلیمانیه بازگشتند.
زهره الطود خبرنگار اسکای نیوز گزارش داد: پس از تسلط نیروهای عراقی بر استان کرکوک، آرامش محتاطانه ای بر شهر کرکوک و حوالی آن حاکم است.
در سایه اصرار دولت بغداد به تداوم نبردش علیه نتایج همه پرسی جدایی منطقه کردستان عراق، نیروهای فدرال تاکید می کنند برای جلوگیری از تسلط نیروهای مسلح بر کرکوک، وارد این منطقه شده اند.
همزمان با تحولات پیچیده اخیر، اربیل و بغداد یکدیگر را به استفاده از سلاح سنگین در رویارویی ها متهم کردند. روایت نیروهای عراقی به این صورت بود که نیروهای فدرال در پاسخ به مددخواهی اهالی التون کوبری، و پس از اینکه این منطقه به محل حضور عناصر مسلح تبدیل شد، به سمت آن حرکت کردند. فرماندهی عملیات مشترک در بغداد تاکید کرد نیروهای فدرال به تعامل مسئولانه با شهروندان برای بازگرداندن امنیت به استان کرکوک پایبند هستند.
 

0% ...

آخرین اخبار

حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است


گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند