در گفتگوی تلفنی ماکرون با العبادی؛

عملیات آزادسازی "القائم" و مبارزه با تروریسم بررسی شد

يکشنبه 7 آبان 1396
09:20
عملیات آزادسازی حیدر العبادی، نخست وزیر عراق در تماس تلفنی با امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه درباره عملیات آزادسازی القائم و استقرار نیروهای عراقی در آنجا گفتگو کرد.

العالم - عراق

به گزارش خبرنگار العالم در عراق دو طرف در این تماس تلفنی به بررسی موضوع جنگ با گروه تروریستی داعش و عملیات آزادسازی القائم و استقرار نیروهای عراقی در استان کرکوک و سایر مناطق و روابط بین دو کشور و مسائل سیاسی و امنیتی پرداختند.

رئیس جمهور فرانسه در این تماس به تشریح مواضع کشورش در حمایت از وحدت عراق و تلاش های دولت مرکزی در بغداد برای حفظ وحدت و تمامیت ارضی و امنیت و صلح و گفتگو از طریق قانون اساسی پرداخت.

حیدر العبادی نیز ضمن تأکید بر اهمیت تکمیل عملیات مبارزه با تروریسم و آزادسازی خاک عراق به طور کامل از اشغال گروه تروریستی داعش به عنوان اولویت نخست، خاطرنشان کرد که عملیات آزادسازی شهر القائم در راستای آزادسازی تمام خاک عراق و نابودی گروه تروریستی داعش آغاز شده است.

العبادی همچنین تصریح کرد که دولت مرکزی عراق بر اساس قانون اساسی، حاکمیت خود را بر تمامی گذرگاه های مرزی و سایر مناطق بسط خواهد داد.

208

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف‌: کنترل تنگه هرمز در دست ایران است


دبیرکل حزب الله لبنان: میدان نبرد فصل الخطاب است / از حمایت ایران قدردانیم


توصیه ایران به سازمان شانگهای درباره جنگ تروریستی آمریکایی صهیونیستی


اعلام آماده‌باش کامل ارتش یمن


سه مورد نقض توافق آتش بس در جنوب لبنان


آمادگی کامل شهر فرودگاهی امام برای از سرگیری پروازها 


حزب‌الله عراق: تعیین جایزه برای ردیابی رهبران مقاومت اذعان به ناتوانی آمریکا است


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی پیرامون آخرین تحولات مذاکرات جنگ تحمیلی سوم


پیام دکتر پزشکیان به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران


پیام سرپرست وزارت اطلاعات به مناسبت روز ارتش