رویترز: ایران و روسیه قرارداد نفتی 30 میلیارد دلاری امضا کردند

چهارشنبه 10 آبان 1396
21:18
رویترز: ایران و روسیه قرارداد نفتی 30 میلیارد دلاری امضا کردند خبرگزاری رویترز روز چهارشنبه گزارش داد که شرکت 'روسنفت' روسیه و شرکت ملی نفت ایران قراردادی به مبلغ 30 میلیارد دلار منعقد کرده اند.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

رویترز به نقل از ایگور سچین، مدیرعامل 'روسنفت' افزود: طبق این قرارداد دو شرکت ایرانی و روس بر روی تعدادی از پروژه های راهبردی همکاری خواهند کرد.
رویترز افزود: همکاری آینده شرکت 'روسنفت' روسیه، موقعیت این شرکت را در خاورمیانه تقویت خواهد کرد. این شرکت قبلا تعدادی قرارداد نفتی با کشورهای منطقه منعقد کرده که شامل مشارکت برای ساخت خط لوله کردستان عراق می شود که بیشتر سهام آن به شرکت 'روسنفت' تعلق دارد.
این قراردادها بخشی از راهبرد ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه برای گسترش نفوذ سیاسی این کشور می شود که پس از فروپاشی اتحاد شوروی دچار ضعف شدید شده است.
موافقت اصولی این قرارداد در جریان دیدار پوتین از تهران به امضای مدیران عامل این 2 شرکت ایرانی و روس رسید.
سچین گفت: امضای موافقت اصولی این قرارداد، مقدمه ای برای متن اصلی قرارداد است که طی یک سال آینده تکمیل خواهد شد. این پروژه با هدف تولید یک میلیون و یکصد هزار بشکه نفت در روز معادل 55 میلیون تن نفت در سال تعریف شده است.
سچین به خبرنگاران گفت: ما در مورد میدان های نفت و گاز مطالعه می کنیم و برای توسعه آنها با شریک ایرانی خود ( شرکت ملی نفت ایران) همکاری خواهیم کرد.
وی افزود: روسیه از ایران دعوت کرده است برای توسعه میدان های نفتی ساحلی روسیه با روسنفت همکاری کند.
هنوز سقف سرمایه گذاری مشترک شرکت ملی نفت ایران و شرکت روسنفت روسیه اعلام نشده است.
روسیه و ایران قبلا یک قرار داد همکاری بیست میلیارد دلاری امضا کرده بودند که بر مبنای تجارت پایاپای نفت در مقابل کالا بود.
سچین گفت: قرار داد نفتی بین شرکت ملی نفت ایران و 'روسنفت' نیز بر مبنای مبادله پایاپای نفت و مشتقات نفتی است.

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.