ادامه تظاهرات بحرینی‎ها علیه آل‌خلیفه

شنبه 13 آبان 1396
02:27
ادامه تظاهرات بحرینی‎ها علیه آل‌خلیفه مردم بحرین روز گذشته با برپایی تظاهراتی علیه رژیم آل خلیفه، بار دیگر خواستار آزادی زندانیان سیاسی و پایان محاصره منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان این کشور شدند.

العالم-بحرین

شهرک «المصلی» بحرین روز جمعه شاهد تظاهرات گسترده مردم بود که با در دست داشتن تصاویری از آیت الله شیخ عیسی خواستار پایان محاصره منزل این روحانی برجسته بحرین شدند.

در شهرک کرباباد نیز مردم بحرین با سر دادن شعارهایی خواستار آزادی زندانیان سیاسی بحرین شدند.

بنابر گزارش شبکه اللؤلؤه بحرین، نظامیان رژیم آل خلیفه بحرین برای شصت و هشتمین هفته متوالی مانع از برگزاری نماز جماعت در مسجد امام صادق (ع) منطقه الدراز شدند.

بر اساس این گزارش، نظامیان آل خلیفه مانع از ورود امام جماعت به مسجد شدند و حضور گسترده نیروهای امنیتی نیز در اطراف این مسجد گسترده و مشهود بوده است.

رژیم بحرین از ماه ژوئن سال گذشته میلادی (خرداد 1395) با سلب تابعیت و محاکمه آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین، منطقه الدراز محل سکونت وی را به محاصره امنیتی در آورده و مانع از برگزاری نماز جمعه شیعیان در این منطقه شده است.

بحرین از سال 2011 تاکنون با بحران نارضایتی های عمومی ناشی از سیاست های ظالمانه رژیم بحرین مواجه است.

0% ...

آخرین اخبار

خسارات زیست محیطی جنگ تحمیلی سوم اعلام شد/ انتشار بیش از ۵۳ هزار تن دی‌اکسیدکربن


افت بازارهای آسیا همزمان با جهش قیمت نفت در پی طرح ادعایی محاصره تنگه هرمز


حرکت ناوگان صمود به سمت غزه با بیش از ۱۰۰۰ سرنشین+ تصاویر


۶۰ عملیات حزب الله علیه مواضع صهیونیست‌ها در ۲۴ ساعت گذشته


رهبر شیعیان نیجریه: راه امام شهید جاودان است / آمریکا شکست خواهد خورد


سفیر ایران: مذاکرات اسلام‌آباد آغاز یک فرآیند دیپلماتیک برای منافع پایدار طرفین است


حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان به خاطر موضع گیری علیه جنگ با ایران


افزایش چشمگیر قیمت حامل‌های انرژی به دنبال تهدید ترامپ به بستن تنگه هرمز


سخنگوی دولت: ایران پیروز میدان نبرد است/ آرزوی «تغییر رژیم» را به «تغییر رژیم حاکمیت ایران بر تنگه هرمز» تبدیل کردیم


پاسخ قالیباف به تهدید ترامپ درباره تنگه هرمز:دلتان برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود