احتمال مرگ ناگهانی فعال بحرینی

شنبه 19 فروردين 1391
15:04
احتمال مرگ ناگهانی فعال بحرینی عضو ارشد جمعيت عمل اسلامي بحرين گفت: وضعيت جسمي عبدالهادي الخواجه فعال حقوقي بين المللي بسيار وخيم شده است و وكيل مدافع وي درباره احتمال مرگ ناگهاني وي هشدار داده است .

"هشام الصباع" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم گفت: انتقال عبدالهادی الخواجه به بيمارستان نظامي بيانگر وخيم تر شدن وضعيت جسمي وي است.

وی افزود: الخواجه بيش از 55 روز اعتصاب غذا كرده است، اما آل خليفه به وضعيت وي اهميت نمي دهد و تلاش مي كند كه واقعيت هاي مربوط به الخواجه را وارونه جلوه بدهد؛ همچنين به درخواست بسياري از سازمان هاي بين المللي از جمله عفو بين الملل و ديده بان حقوق بشر مبني بر لزوم آزادي فوری الخواجه و انتقال وي به خارج براي درمان توجه نمي كند.

الصباغ از كشورهاي غربي خصوصا آمريكا به علت سكوت در قبال وقايع بحرين انتقاد كرد و گفت : سفير آمريكا در منامه با يكي از عوامل رژيم آل خليفه كه گفته مي شود در درگيري با تظاهركنندگان زخمي شده ، در بيمارستان نظامي ملاقات كرده است، در حالي كه شهادت بيش از 80 شهروند بحريني و حبس ده ها فعال سياسي را ناديده مي گيرد.

11:45.04/07




در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر