حل مشکل تردد زائران خارجی در مرز میرجاوه

يکشنبه 14 آبان 1396
13:01
حل مشکل تردد زائران خارجی در مرز میرجاوه رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه اعلام کرد:‌ در حال حاضر رفت و آمد زائران پاکستانی و شبه قاره در مرز میرجاوه به صورت روان جریان دارد و مشکل خاصی نیست.

العالم- ایران/ سیاسی

مجتبی کریمی، در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه تا روز سه‌شنبه زائران اربعین حسینی برای دریافت روادید فرصت دارند، اظهار کرد: ولی خوشبختانه شاهد این موضوع هستیم که مردم در این ارتباط مدیریت زمان کرده‌اند و کاهش درخواست‌ها در روزهای اخیر برای صدور روادید نشان از فهم مردم و مدیریت زمان دارد و اینکه آنها امور مربوط به این سفر را به دقایق آخر موکول نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه تاکنون بر اساس آخرین گزارش‌ها دو میلیون و 300 هزار روادید صادر شده است و پیش‌بینی می‌کنیم که در طی روزهای آینده این رقم به دو میلیون و 450 هزار عدد برسد، گفت: در سال گذشته حدود دو میلیون روادید صادر شده بود و امسال 300 الی 450 هزار روادید افزون‌تر از سال قبل صادر شده است.

رئیس اداره گذرنامه و روادید وزارت امور خارجه در مورد مشکلات به وجود آمده در ارتباط بارفت و آمد  زائران اربعین حسینی در مرز میرجاوه، گفت: بیشتر مشکلات به وجود آمده در آن منطقه به خاطر ازدحام جمعیت بود و امکانات مرزی پاکستان در این زمینه جوابگوی این ازدحام نبود ولی اکنون طبق آخرین اخبار دریافتی رفت و آمد به صورت روان در آن منطقه جریان دارد و با مشکل خاصی روبرو نیستیم.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید اختلال روانی و خودکشی۶۶ نظامی ارتش اشغالگر +فیلم


۳۰۰ کودک در ۳۰۰ روز؛ گزارش یونیسف از شهادت روزانه کودکان غزه در دوران آتش‌بس


نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد


گزارش العالم از جزئیات عملیات جدید یمنی‌ها علیه اهداف سعودی +فیلم


رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه ای قرارداد


گزارش وقوع چندین انفجار در شمال شرقی یمن


خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران