مطهری: تصمیم‌گیری درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها با دولت است

يکشنبه 14 آبان 1396
13:34
مطهری: تصمیم‌گیری درباره حضور زنان در ورزشگاه‌ها با دولت است نایب رییس مجلس با تاکید بر اینکه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی وظیفه سیاست‌گذاری دارد نه قانونگذاری، گفت که تصمیم‌گیری در مورد حضور زنان در ورزشگاه در حوزه وظایف و اختیارات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نیست و دولت در این رابطه تصمیم‌گیر است.

العالم- ایران/ سیاسی 

علی مطهری در مورد پیگیری حضور زنان در ورزشگاه‌ها از سوی شورای‌عالی انقلاب فرهنگی گفت: شورای‌عالی انقلاب فرهنگی وظیفه سیاست‌گذاری دارد نه قانونگذاری؛ قانونگذاری در انحصار مجلس است و موضوع ورود زنان به ورزشگاه‌ها به‌ویژه در مورد فوتبال نیز در حوزه اختیارات دولت است و اگر نیاز به قانون باشد، دولت یا مجلس باید از طریق لایحه یا طرح اقدام کنند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: ورود شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها وجهی ندارد.

وی در پاسخ به اینکه آیا شورا به‌عنوان یک نهاد بالادستی می‌تواند در این مورد ورود داشته باشد، توضیح داد: این کار یک نوع قانونگذاری است؛ اگر بگویند ورود آزاد یا ممنوع است، قانونگذاری کرده‌اند و این امر در حوزه وظایف و اختیارات شورای‌عالی انقلاب فرهنگی نیست.

عضو فراکسیون امید مجلس تاکید کرد: رهبر انقلاب نیز اعلام کرده‌اند که وظیفه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی سیاست‌گذاری و وظیفه مجلس قانونگذاری است؛ لذا دستگاه‌های مختلف نباید در کار یکدیگر دخالت کنند و در شرایط کنونی نیز نیاز به قانون احساس نمی‌شود و تصمیم‌گیری درمورد این موضوع بر عهده دولت است.

وی با اشاره به ورود وزارت ورزش در این خصوص بیان کرد: وزارت ورزش باید زیرساخت‌ها و شرایط را فراهم کند؛ مثلا در مورد مسابقات فوتبال باید در ورزشگاه‌ها جایگاه مخصوص برای زنان قرار دهند؛ محل ورود و خروج آنها جدا باشد و سرویس بهداشتی جدا داشته باشند.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قاعدتاً از نظر شرعی نیز این امر نباید مشکلی داشته باشد؛ زیرا در مسابقات فوتبال بدن بازیکنان پوشیده است و از نظر فقهی اشکالی بر آن وارد نیست و مانند مسابقات کشتی نیست که بگوییم اشکال شرعی دارد.

مطهری که با «خانه ملت» گفت‌وگو می‌کرد در پایان یادآور شد: حتی بدن ورزشکار در مسابقات فوتبال نسبت به والیبال پوشیده‌تر است؛ بنابر این درباره مسابقات فوتبال اشکال شرعی وجود ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد