«یدیعوت آحارنوت»:

جنگنده سعودی بالگرد حامل شاهزاده را هدف قرار داده بود

سه شنبه 16 آبان 1396 - 10:51

منابع رسانه‎ای اسرائیلی، علت سقوط بالگرد حامل «منصور بن مقرن» شاهزاده سعودی و مسئولان بلندپایه عربستان را هدف قرار گرفتن آن توسط جنگنده سعودی اعلام کردند.

العالم - عربستان سعودی

روزنامه اسرائیلی «یدیعوت آحارنوت» گزارش داد که جنگنده ارتش عربستان بالگرد حامل «منصور بن مقرن بن عبدالعزیز آل سعود» شاهزاده سعودی و مشاور ولی عهد سابق را در جنوب این کشور هدف قرار داده بود.

این در حالی است که وبگاه انگلیسی « میدل ایست‌آی» به نقل از یک منبع سعودی اعلام کرد «منصور بن مقرن» معاون امیر منطقه «عسیر» که بر اثر سقوط یک بالگرد کشته شد، در حال فرار از عربستان بود.

یک بالگرد حامل مسئولان بلندپایه عربستان یکشنبه شب گذشته در منطقه مرزی عسیر واقع در جنوب این کشور سقوط کرد.

شبکه الجزیره گزارش داد که در این حادثه، رئیس پلیس و همچنین مدیر کل بخش کشاورزی منطقه عسیر نیز کشته شدند.

این حادثه همزمان با موج بازداشت‌های شاهزادگان سعودی به اتهام فساد رخ داد.

آخرین اخبار

مذاکرات دولت موقت و اپوزیسیون ونزوئلا شروع شد


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند