لاوروف: تروریست ها نفس های آخر را در سوریه می کشند

سه شنبه 16 آبان 1396
13:42
لاوروف: تروریست ها نفس های آخر را در سوریه می کشند وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که مبارزه با تروریسم در سوریه به پایان خود نزدیک شده است.

العالم - روسیه

المیادین -- سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه گفت که موعد رسمی برگزاری کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه هنوز اعلام نشده است، اما آمادگی‌ها برای برگزاری این کنفرانس در حال انجام است.

لاوروف در نشستی  خبری با همتای موریتانیایی خود در مسکو گفت: مبارزه با تروریسم در سوریه به پایان خود نزدیک می‌شود.

وزیر خارجه روسیه گفت که روسیه، ایران و ترکیه در حال تهیه دستور کار کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه هستند.

لاوروف تاکید کرد که مخالفان گفت‌وگو با دولت سوریه، آن دسته از معارضانی هستند که در خارج حضور دارند و از حمایت‌های خارجی برخوردار هستند.

معارضان خارج‌نشین سوری چهارشنبه هفته گذشته بر عدم مشارکت خود در کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه که مسکو قصد دارد آن را برگزار کند، تاکید کردند.

روز سه‌شنبه هفتمین دور از مذاکرات آستانه درباره سوریه پایان یافت و روسیه در پایان این دور از مذاکرات از برگزاری کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوریه در شهر سوچی خبر داد.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان


وقوع چند انفجار در کویت و بحرین


تأکید ریاض بر توقف درگیری نظامی برای حفظ ثبات منطقه


هشدار به ترامپ، ورود نیروی زمینی به ایران یعنی گرفتار شدن در باتلاقی بدتر از ویتنام


تفحص ۶۲ قطعهٔ دیگر از پیکر شهدای مدرسهٔ میناب؛ ماکان هنوز مفقود‌الاثر است


شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله از عملیات طوفان الاقصی حمایت کرد