وقتی مِه برنامه‌های ترامپ را به هم می‌ریزد!

چهارشنبه 17 آبان 1396
12:10
وقتی مِه برنامه‌های ترامپ را به هم می‌ریزد! رئیس‌جمهوری آمریکا که قصد داشت برای انتقال پیام‌های تهدیدآمیزش علیه کره‌شمالی راهی منطقه غیرنظامی شده میان دو کره شود، به علت بدی آب و هوا و مه غلیظ نتوانست به هدفش برسد. بالگرد حامل ترامپ به علت فقدان دید خلبان نتوانست در این منطقه فرود آید.

العالم-آمریکا

به گزارش خبرگزاری رویترز، ساعاتی پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا از بازدید از منطقه غیر نظامی شده باز ماند، راهی پارلمان کره‌جنوبی شد تا سخنانی خطاب به کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی داشته باشد.

گرچه کاخ سفید پیشتر تاکید کرده بود که ترامپ قصد ندارد به این منطقه جنجالی برود اما کاخ سفید گفت که او حتی پیش از ترک واشنگتن به مقصد تور آسیایی تصمیم داشته به منطقه غیر نظامی شده میان دو کره برود. با این وجود، مه غلیظ تمام برنامه‌های ترامپ را بر هم زد.

یک مقام کاخ ریاست جمهوری کره‌جنوبی هم امروز (چهارشنبه) به خبرنگاران گفت، رئیس‌جمهوری کره‌جنوبی سه‌شنبه اشاره کرده بود که ترامپ به آن منطقه خواهد رفت. به گفته او، رئیس‌جمهوری آمریکا به به مون جائه-این گفته بود که قصد دارد این بازدید را انجام دهد. صبح امروز خبرنگارها هم با بالگرد جداگانه‌ای راهی این منطقه شدند که مه غلیظ کاملا مشهود بود. خلبان بالگرد ترامپ هم گفته بود که دید کافی برای فرود ندارد و قادر نیست حتی سایر بالگردها را هم ببیند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"