«بن سلمان» به مکرون اجازه نداد با حریری دیدار کند

«بن سلمان» به مکرون اجازه نداد با حریری دیدار کند
يکشنبه 21 آبان 1396 - 16:07

محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی به امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه اجازه نداد با سعد الحریری نخست وزیر مستعفی لبنان دیدار کند.

العالم - عربستان سعودی

صدا و سیما -- منابع مطلع در وزارت امور خارجه فرانسه در گفتگو با المیادین فاش کردند: پاریس، سعد الحریری را مستعفی نمی داند و معتقد است حتی اگر او می خواهد استعفا کند، باید بتواند آزادانه رفتار کند.

دیپلمات های همراه امانوئل مکرون در سفر او به عربستان، آنچه را که بر سر سعد الحریری آمده است شبیه فیلم های هالیوود ارزیابی کردند.

خبرهای درز کرده از وزارت امور خارجه فرانسه نشان می دهد محمد بن سلمان به تمایل رئیس جمهور فرانسه برای دیدار با سعد الحریری پاسخ مثبت نداد.

این منابع تاکید کردند: تلاش های پاریس برای حل بحران سعد الحریری متوقف نخواهد شد و این تلاش ها با سفر پنج شنبه آینده ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه به ریاض پیگیری خواهد شد.

 

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا