امیر آریانفر: بالگردهای هوانیروز مشغول انتقال مصدومان هستند

دوشنبه 22 آبان 1396
08:16
امیر آریانفر: بالگردهای هوانیروز مشغول انتقال مصدومان هستند فرمانده قرارگاه منطقه غرب نزاجا و ارشد نظامی آجا در استان‌های کرمانشاه، ایلام و کردستان از حضور نیروهای ارتش از ساعات اولیه زلزله در منطقه خبر داد.

العالم- ایران 

امیر سرتیپ دوم فرهاد آریانفر در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت: ارتش جمهوری اسلامی ایران و یگان‌های حاضر در غرب کشور از بدو ورود حادثه فراخوان داد و از همان ابتدا در محل حادثه حاضر شدند.

وی با بیان اینکه چهار تیپ مستقر در منطقه هستند و اقدام به برپایی بیمارستان صحرایی و کرده‌اند، اظهار داشت: اکیپی از کادر مجرب پزشکی و ۱۵ پزشک در این بیمارستان‌ها مستقر شدند.

فرمانده قرارگاه منطقه غرب نزاجا با بیان اینکه بالگردهای هوانیروز مشغول انتقال مصدومان هستند، تصریح کرد: پادگان ابوذر نیز میزبان مصدومان بوده و اقدامات خوبی نیز انجام شده است و با فراهم آوردن اقدمات اولیه توانستیم کمی از آلارم و رنج مردم را کاهش دهیم.

وی تاکید کرد: تا ساعتی دیگر نیز مصدومان این حادثه توسط بالگرد از بیمارستان‌های منطقه به بیمارستان‌های کرمانشاه منتقل خواهند شد.

ایلنا

0% ...

آخرین اخبار

قلعه شقیف؛ دستاوردی نمادین برای اسرائیل یا آغاز یک چالش میدانی جدیدبرای آن؟


استقبال حماس از درج رژیم صهیونیستی در فهرست سیاه سازمان ملل


مکرون: پاریس از تلاش‌ها برای دستیابی به توافق بین تهران و واشنگتن حمایت می‌کند


نشست اضطراری شورای امنیت درباره تشدید تجاوزات اسرائیل؛تحرک دیپلماتیک غرب و ادامه حملات میدانی!


قالیباف: باید هزینهٔ جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید


یادداشت تحلیلی| ایران وآمریکا؛ از مدیریت بحران تا مهندسی تفاهم


اژه‌ای:گرانی‌ها باید برطرف شود


ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب


بقائی: آتش‌بس در لبنان جزو هرگونه تفاهم برای پایان جنگ است


تثبیت معادله بازدارندگی جدید با قدرت موشکی ایران؛ پهپاد آمریکایی در تیررس پدافند ما + فیلم